Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP: Νέα δορυφορική ομάδα της Yamaha με Lorenzo και Syahrin

Με χορηγό την Petronas


31.05.2018

Οι πληροφορίες που προέρχονται από την Μαλαισία, αναφέρουν πως η Petronas θα είναι ο νέος χορηγός της «δορυφορικής» ομάδας της Yamaha

Και αυτό γιατί μετά την λύση της συνεργασίας της Tech3 με την Yamaha, το ιαπωνικό εργοστάσιο δεν έχει «δορυφορική» ομάδα στην κορυφαία κατηγορία.
Ταυτόχρονα τόσο οι ιθύνοντες του Μαλαισιανού πετρελαϊκού κολοσσού, τόσο και αυτοί της πίστα της Sepang επιθυμούν να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία ο συμπατριώτης τους Hafizh Syahrin για ευνόητους λόγους.

Petronas Yamaha MotoGP team 2019 Jorge Lorenzo Hafizh Syahrin 9

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν ο Syahrin θα είναι ο ένας από τους δύο αναβάτες της ομάδας, οπότε ο δεύτερος, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Lin Jarvis, δεν αποκλείεται να είναι ο Jorge Lorenzo!

Petronas Yamaha MotoGP team 2019 Jorge Lorenzo Hafizh Syahrin 11

Άνθρωποι της Petronas και της SIC (Sepang International Circuit) μετέβησαν στην πίστα του Le Mans όπου είχαν συζητήσεις με ανθρώπους της Dorna και της Yamaha. Όμως τίποτε δεν έγινε γνωστό σχετικά με αυτές.

Petronas Yamaha MotoGP team 2019 Jorge Lorenzo Hafizh Syahrin 5

Πιθανότατα μετά τον αγώνα στο Mugello να έχουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα. Πάντως για τον Lorenzo ίσως να είναι η μόνο περίπτωση για να παραμείνει στα MotoGP αλλά και να είναι αναβάτης της Μ1, μιας μοτοσυκλέτα που ταίριαζε τόσο πολύ στο στυλ οδήγησης του.

Το βάθρο «βάφτηκε πορτοκαλί» αφού και οι 3 πρώτοι ήταν αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της KTM
Ο Toby Price ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού μαραθωνίου στους αμμόλοφους του Περού
O αναβάτης που απειλούσε την KTM και τον Toby Price, είχε πτώση προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρωτοπόρο
Οι ανταγωνιστές της «φεύγουν» από τον αγώνα ο ένας μετά τον άλλον και η «πορτοκαλί» ομάδα είναι πλέον πολύ κοντά στην 18η σερί νίκη στο Rally Dakar