Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP: Ο Dani Pedrosa θα δοκιμάσει να οδηγήσει στον αγώνα του Austin!

Ο Ισπανός θέλει να αγωνιστεί


19.04.2018

Ο Dani Pedrosa παρά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση και θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στο MotoGP αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Ισπανός υπέστη κάταγμα του δεξιού καρπού μετά από highsiding στην πρώτη στροφή του πρώτου γύρου στον αγώνα της Αργεντινής στις 8 Απριλίου. Ο αναβάτης της Honda «πάτησε» το βρεγμένο κομμάτι της ασφάλτου αφού πριν ο Johann Zarco του είχε προσπεράσει από εσωτερική και τον ανάγκασε να βγει εκτός της «στεγνής γραμμής».

motogp austin 20108 2

Σε δηλώσεις του είπε πως νοιώθει ήδη καλύτερα και πως με τις φυσικοθεραπείες που υποβάλλεται έχει βελτιώσει την κίνηση του χειρουργημένου χεριού.
Ο αναβάτης της Repsol Honda έχει τερματίσει στο βάθρο τρεις φορές στους τέσσερις τελευταίους αγώνες στους οποίους έχει λάβει μέρος (το 2015 λόγω τραυματισμού δεν είχε πάρει μέρος.

motogp austin 20108 3

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο αναβάτης εξέλιξης του HRC Stefan Bradl θα αντικαταστήσει τον Pedrosa αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού