Αγώνες Εξωτερικού

Dall’Inga: Ο Marquez ξεπέρασε τα όρια!

Η άποψη του διευθυντή της ιταλικής ομάδας "μετράει"


12.04.2018

Ο γενικός διευθυντής του Ducati Corse, Gigi Dall'Igna, μίλησε για τον αγώνα στην Αργεντινή και το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου των Dovizioso και Lorenzo

Η διαμάχη μεταξύ Rossi και Marquez άνοιξε τη συζήτηση και όλοι, λίγο πολύ, έχουν πει τη γνώμη τους. Όμως οι δηλώσεις του Dall’Igna έχουν πάντα μεγάλη βαρύτητα. Ένας από τους καλύτερους διευθυντές ομάδων στην ιστορία του σπορ μίλησε στην as.com τόσο για το περιστατικό με πρωταγωνιστές τους δύο αναβάτες, όσο και για την εξέλιξη στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Andrea Dovizioso με την Ducati αλλά και τον Jorge Lorenzo.

"Ο Marquez ξεπέρασε τα όρια και αυτή η διαμάχη μόνο κακό κάνει στο άθλημα. Θα περάσει πολύς καιρός για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Κατανοώ πως το πρόβλημα που είχε κατά την εκκίνηση τον έκανε νευρικό. Είναι κάτι που φάνηκε και μέσα στον αγώνα. Με περισσότερη ηρεμία, θα μπορούσε να κάνει ένα θαυμάσιο αγώνα".

Ο Dall'Igna σχολίασε στη συνέχεια τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα "Τέτοιου είδους διαμάχες κάνουν κακό στο σπορ. Είμαστε όμως όλοι άνθρωποι και κάποιες φορές αντιδρούμε με λάθος τρόπο.”

Ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, στη συνέχεια, μίλησε για τα συμβόλαια των Lorenzo και Dovizioso :
«Νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Dovizioso. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αρκετός καιρός διαπραγματεύσεων και η μία πλευρά να πιέζει την άλλη. Όσο για τον Lorenzo, δεν είναι καιρός να μιλήσουμε για το συμβόλαιό του. Πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σεζόν ".

Ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα Jerez
Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής