Αγώνες Εξωτερικού

Πρόσωπο με πρόσωπο Rossi και Marquez

Η Dorna καλεί τους δύο αναβάτες


12.04.2018

Οι δύο αναβάτες αναμένεται να έρθουν "αντιμέτωποι" την Παρασκευή πριν τον αγώνα στο Austin των H.Π.Α.

Σε συνέντευξή του στο Radio Marca, ο Carmelo Ezpeleta (Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna) επανήλθε στο ζήτημα που προέκυψε μεταξύ του Rossi και του Marquez. Οι δυο αναβάτες αναμένονται στην Επιτροπή Ασφαλείας πριν από την GP της Αμερικής. Ο Ezpeleta δήλωσε:

Carmelo Ezpeleta

"Ο Valentino Rossi είναι εξοργισμένος και ο Marc Marquez απογοητευμένος, καταλαβαίνω και τους δύο και κατανοώ την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Δεν έχω μιλήσει έως τώρα με κανέναν από τους δύο. Νομίζω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Βρίσκονται και οι δύο σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Σκοπεύω να συναντηθώ μαζί τους στο Austin, την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Ασφαλείας: εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να διευκρινίσουν τα πάντα. Θα ήθελα να συμμετάσχουν και οι δύο. Ο Marquez είναι πάντα εκεί, ο Rossi σχεδόν πάντα. Η σκέψη μου είναι ότι μπορούν να συμβούν διάφορα μιας και η αντιπαλότητα είναι μεγάλη. Στην Αργεντινή ο Marquez ήταν ταχύτερος από τους άλλους, έκανε ό, τι έκανε και δεν είναι στις αρμοδιότητες μου να τον κρίνω. Δεν θέλω να εκφράσω την άποψη μου για το θέμα των κυρώσεων. Μετά από όσα συνέβησαν στη Sepang το 2015, η οργάνωση άλλαξε, δεν είναι πλέον η Dorna που ορίζει τις επιτροπές, αλλά η IRTA και η FIM. Είμαστε έξω από τα όργανα που αποφασίζουν για τις κυρώσεις, και αυτό είναι λογικό ".

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin