Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP: Η Ducati προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Dovizioso

6.000.000 ευρώ η πρώτη προσφορά!


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  29.03.2018

To Πρωτάθλημα του 2018 μόλις ξεκίνησε και μαζί με αυτό, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, άρχισαν και οι συζητήσεις μεταξύ της Ducati και του Andrea Dovizioso

Το gp-inside.com ανέφερε και το ποσό που έχει προσφέρει η ιταλική ομάδα στον αναβάτη που ξεκίνησε με νίκη το νέο Πρωτάθλημα με νίκη, ενώ λίγο έλειψε να κατακτήσει τον τίτλο του 2017.

Έξι εκατομμύρια ευρώ είναι η πρώτη προσφορά που έχει «πέσει στο τραπέζι» από τον κατασκευαστή που πέρσι τέτοια εποχή σίγουρα δεν είχε φανταστεί την εκπληκτική πορεία του αναβάτη της και στήριζε τις ελπίδες στο νέο απόκτημα της ομάδας, τον Jorge Lorenzo. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Dovi έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του μετά την εξαιρετική πορεία του 2017 και πως το «κλίμα» στις συζητήσεις ήταν «βαρύ».

Qatar2018 3

Και οι δύο πλευρές πάντως θέλουν να αποφύγουν το «διαζύγιο». Να υπενθυμίσουμε πως οι απολαβές του Dovizioso είναι 1,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους και είχαν μειωθεί το 2017 μετά την έλευση και το υπέρογκο συμβόλαιο του Lorenzo το οποίο για δύο χρόνια άγγιζε τα 25 εκατομμύρια!

Qatar2018 7

Η Ducati παρά τα έως τώρα απογοητευτικά αποτελέσματα θέλει να κρατήσει και τον Ισπανό στην ομάδα της, αλλά σε καμία περίπτωση με τα χρήματα που παίρνει τώρα.

Σύντομα αναμένονται νεότερες εξελίξεις!

Μετά την ακύρωση του πρώτου αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Jerez, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν το ίδιο και για τον δεύτερο αγώνα στο Le Mans
Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Κατακτώντας τη νίκη στο Β΄σκέλος ο αναβάτης της Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανεβαίνει στο βάθρο της MX2