Αγώνες Εξωτερικού

O Βασίλης Κορωνάκης στο ADAC Junior Cup

Chase your dreams Βασίλη


Γράφει ο Κώστας Ταρναβάς  //  23.02.2018

Ο νικητής του Assen το 2017 στο ADAC Junior Cup επιβραβεύεται για τις πολλές επιτυχίες του ανακοινώνοντας πως θα συμμετέχει στο γερμανικό ADAC Junior Cup με την υποστήριξη της KTM S.E.E.

Οι δύο νίκες στο Assen το 2017 στα πλαίσια της συμμετοχής του στο ADAC Junior Cup αποτέλεσαν μόνο την αρχή όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις. Ο Βασίλης Κορωνάκης, ο οποίος μας είχα παραχωρήσει συνέντευξη πριν λίγους μήνες, ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο facebook πως θα συμμετέχει σε έναν θεσμό που σκοπό έχει την ανάδειξη νέων ταλέντων στους αγώνες ταχύτητας.

koronakis adac cup 3

Τέτοιου είδους όνειρα όμως απαιτούν και την ανάλογη υποστήριξη. Χωρίς να έχουν γίνει περαιτέρω λεπτομέρειες γνωστές, η KTM South East Europe, θα είναι ο κύριος υποστηρικτής της προσπάθειας του Βασίλη.

koronakis adac cup 4

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία! Chase your dreams Βασίλη

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού