Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP: Λύση συνεργασίας Yamaha και Tech3

Με πρωτοβουλία της Tech3


Γράφει ο Κώστας Ταρναβάς  //  24.02.2018

Η Yamaha και η Tech 3 ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους μετά το τέλος του Πρωταθλήματος MotoGP του 2018

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τη θέση της δορυφορικής ομάδας της Yamaha ίσως πάρει η VR46, η οποία ανήκει στον Valentino Rossi και συμμετέχει ήδη στα Πρωταθλήματα Moto2 και Moto3.

Σύμφωνα με την Yamaha Racing η πρωτοβουλία της λύσης της συνεργασίας ήρθε από την πλευρά της Tech3. Έτσι μετά από 20 χρόνια η εταιρεία της Iwata θα πρέπει να βρει νέο συνεργάτη στα MotoGP, αν και πιστεύουμε πως τον έχει επιλέξει ήδη.

herve poncharal monster yamaha tech 3 motogp

Στο Πρωτάθλημα του 2018 η ομάδα του Herve Poncharal θα υποστηριχθεί κανονικά από το αγωνιστικό τμήμα των ιαπωνικής εταιρείας. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Yamaha Racing η Tech3 θα συνεχίσει την συμμετοχή της στα MotoGP και στην Μοτο2. Η γαλλική ομάδα θα ανακοινώσει στα πλάνα της για το 2019 μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 1:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου
Οι προσπάθειες της Dorna να αυξήσει σε 20 τους αγώνες, στο καλεντάρι του 2019, δεν ευοδώθηκαν και έτσι μένουμε τελικά στους 19