Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP: Εκτός ο Pol Espargaro από τις δοκιμές της Ταϊλάνδης

Μετά την τρομακτική πτώση που είχε κατά τις δοκιμές της Sepang


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  13.02.2018

Χειρουργήθηκε τελικά ο Ισπανός ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη

Η τρομακτική πτώση του Espargaro κατά τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Sepang με 240 χ.α.ω. τελικά δεν άφησε αλώβητο τον Ισπανό αναβάτη της ΚΤΜ.

Ο Pol χειρουργήθηκε στις 12/2 στη σπονδυλική του στήλη για να διορθώσει την «κήλη στον σπόνδυλο L4» που τον ταλαιπωρούσε.

 

Pol out 4

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η KTM ο τέταρτος οσφυϊκός σπόνδυλος αποκαταστάθηκε με επιτυχία μετά το χειρουργείο που υπεβλήθη, στο νοσοκομείο Universitario Quirón Dexeus της Βαρκελώνης.

Όμως αυτόματα αυτό σημαίνει πως ο ταχύτερος αναβάτης των αυστριακών για το 2017, θα τεθεί εκτός δράσης για τις επικείμενες δοκιμές της Ταϊλάνδης. Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στις 16 Φεβρουαρίου σε μία νέα πίστα για την κατηγορία των MotoGP.

 

Pol out 2

Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού
Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro δόθηκε στις Σέρρες, με τους αναβάτες της ΚΤΜ SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO να κατακτούν τρεις νίκες, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση