Αγώνες Εξωτερικού

Hell's Gate Extreme Enduro: Ο Roman για πρώτη φορά νικητής (Video)

Με μια μοτοσυκλέτα Sherco


Γράφει ο Κώστας Ταρναβάς  //  12.02.2018

Ο Mario Roman με Sherco ήταν ο νικητής του 8ου Hell’s Gate Hard Enduro με δεύτερο τον Graham Jarvis και τρίτο τον Travis Teasdale


Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Roman στο Hell’s Gate, ο οποίος πήρε το προβάδισμα στον τελευταίο γύρο του απογευματινού αγώνα. Ο αναβάτης της Sherco αναδείχτηκε ως ο ταχύτερος στη βραδινή διαδρομή SuperEnduro και σφράγισε τη νίκη του.

 

Hells Gate 2018 2

Δεύτερος ήταν ο περσινός και πέντε φορές συνολικά νικητής του αγώνα Graham Jarvis με μια τετράχρονη μοτοσυκλέτα 250 κ.εκ. της Husqvarna ο οποίος, αν και προσπάθησε στο εικοσάλεπτο της βραδινής SuperEnduro διαδρομής, δεν κατάφερε να απειλήσει τον Roman. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Travis Teasdale με Beta.

 

Hells Gate 2018 7


O Mario Roman ήταν τα τελευταία τρία χρόνια στο βάθρο του Hell’s Gate με τη δεύτερη θέση που είχε πετύχει το 2015 να κρίνεται ως το καλύτερο έως τώρα αποτέλεσμά του. Πριν από τον αγώνα στην Ιταλία είχε κερδίσει τον Ιανουάριο και στο Ales Trem. Το Hell’s Gate ήταν ένας από τους πρώτους Extreme Enduro στην καριέρα του Ισπανού αναβάτη.

 

Hells Gate 2018 4

 

Διαφορετική τροπή θα μπορούσε να είχε πάρει ο αγώνας για τον Wade Young (Sherco), ο οποίος λόγω προβλήματος στη μοτοσυκλέτα τελικά τερμάτισε 10ος. Ήταν συνεχώς μέσα στους πρωτοπόρους.
Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας, αφού οι τρεις πρώτοι αναβάτες ήταν πολύ κοντά ως το τέλος. Τελικά το εικοσάλεπτο SuperEnduro session ήταν αυτό που έκρινε και τον αγώνα.

 

 

Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου