Αγώνες Εξωτερικού

Πανευρωπαϊκός Αγώνας Supermoto στην Ελλάδα!

Το Supermoto επιστρέφει


03.05.2017

Είναι γεγονός: Το Supermoto που αναβιώνει και πάλι στην Ελλάδα μετά από σχεδόν 10 έτη αγωνιστικής απουσίας, μετά την Προκήρυξη του Κυπέλλου, έρχεται δυναμικά με έναν (από τους τέσσερις) αγώνα του αναβαθμισμένου Ευρωπαϊκού ΠρωταθλήματοςS2

OΑθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σπάρτης διοργανώνει λοιπόν τον μεγάλο αυτό Διεθνή αγώνα στο SpartaRacingCircuitMotulσε συνδυασμό με τον 2ο Αγώνα για το Ελληνικό Κύπελλο Wolf Racing Supermoto στις 13-14 Μαΐου! Σε μια πανέμορφη πίστα, με όλες τις ανέσεις και τις παροχές, όπου αναμένεται ο κόσμος να δώσει το δυναμικό παρόν για να απολαύσει ένα πολύ δυνατό θέαμα από τους 20 Έλληνες και 40 ξένους αναβάτες που θα λάβουν μέρος!

sparti2


Λίγα λόγια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Η μορφή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος SuperMotoS2 θα είναι η ίδια με το προηγούμενο έτος, αλλά κάθε αναβάτης με διεθνή άδεια μπορεί να συμμετάσχει και στα 2 μεγάλα πρωταθλήματα, έτσι αναβάτες S1GP και S2 συναντιόνται σε μεγάλες μάχες με ανοιχτό ανταγωνισμό!Επίσης άλλαξε και η μορφή του αγώνα, όπως στο S1GP, με τρία σκέλη ανά Grand Prix.Εξασφαλισμένη είναι η συμμετοχή τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όλων των κορυφαίων αναβατών, όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Super Moto Thomas Chareyre και ο Ευρωπαίος Πρωταθλητής Petr Vorlicek.

phpThumb generated thumbnail 2

Η διεθνής πίστα του South Milano, μια από τις καλύτερες και πιο εξοπλισμένες πίστες στην Ιταλία, που φιλοξένησε παλαιότερα GP του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ήταν το σκηνικό που άνοιξε την φετινή αγωνιστική σεζόν SuperMoto 2017. Ο 2ος αγώνας της χρονιάς θα γίνει στην Ελλάδα, στη Σπάρτη στις 14 Μαΐου, και η συνέχεια θα δοθεί στην Ιταλία στην Busca στις 2 Ιουλίου και τέλος στην Τσεχία, στη Σοσνόβα στις 17 Σεπτεμβρίου.Στις 18 Ιουνίου θα ξεκινήσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα S1GP, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στην Ισπανία στην Albaida και στη συνέχεια, 6 Αυγούστου, θα ταξιδέψει στη Νότια Αμερική στην Κολομβία. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα S1GP κρατήθηκε σκοπίμως μικρό και "σύντομο" –με μόλις 2 αγώνες- ώστε να συμμετάσχουν περισσότεροι αναβάτες σε αυτό.

Σας περιμένουμε λοιπόν για να απολαύσουμε ένα δυνατό θέαμα μετά από πολλά χρόνια, την τέχνη του γλιστρήματος που μόνο το Supermoto μπορεί να προσφέρει!

Γραφείο Τύπου κι επικοινωνίας ΑΜΟΤΟΕ

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin