Αγώνες Εξωτερικού

Δοκιμές WSBK Jerez: Ένα - δύο για τις Kawasaki πρώτος ο Sykes (Video)

Ασυναγώνιστες για άλλη μια φορά οι KRT Ninja ZX-10RR


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  25.01.2018

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δοκιμές των μοτοσυκλετών του WSBK στην Jerez με τις Kawasaki να δείχνουν ασυγκράτητες για άλλη μια χρονιά

Ο Tom Sykes με το 1' 38''.889 που σημείωσε, «κατέβασε» και άλλο τον χθεσινό χρόνο του ομόσταβλου «πράσινου» αναβάτη, δείχνοντας αν και είναι νωρίς να κάνουμε προγνωστικά, πως και τη φετινή χρονιά οι Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες στα χέρια των Βρετανών αναμένεται να κυριαρχήσουν.

Ο Sykes ήταν ο μοναδικός αναβάτης που στις δύο αυτές ημέρες «έσπασε» το φράγμα του 1' 39''. Ο Rea, που είχε μια μικρή, ανώδυνη πτώση και ήταν δεύτερος με χρόνο 1' 39''.470.

 

 

Second day Jerez 6Ο επίσημος δοκιμαστής της Pata Yamaha, Nicolo Canepa κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη τριάδα με χρόνο που σημείωσε στον τελευταίο του γύρο, μπροστά από τον εντυπωσιακό Leon Camier, ο οποίος δείχνει να γίνεται καλύτερος μέρα με την ημέρα επάνω στη σέλα της Red Bull Honda.

Ο Marco Melandri με την Aruba.it Racing Ducati, ήταν πέμπτος ταχύτερος μπροστά από την Milwaukee Aprilia του Eugene Laverty και το νέο απόκτημα της MV Agusta, Jordi Torres. Το δίδυμο της Pata Yamaha, Alex Lowes και Michael van der Mark σημείωσαν την όγδοη και ένατη καλύτερη επίδοση αντίστοιχα.

 

Second day Jerez 2

Ο Loris Baz με Althea BMW ήταν δωδέκατος μια θέση επάνω από τον Chaz Davies με Aruba.it Racing Ducati.
Τα πρώτα αγωνιστικά βήματα της νέας Panigale V4 συνεχίζονται στα χέρια του Lorenzo Zanetti. Χθες σημείωσε τον δέκατο όγδοο χρόνο και ίσως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κριθεί η όποια επίδοση της πανέμορφης Ιταλίδας.

 

Second day Jerez 5

Με την ολοκλήρωση των δοκιμών στην πίστα της Jerez για το πρωτάθλημα του WSBK, οι ομάδες κατευθύνονται στο Portimao και την Πορτογαλία, για τα δεύτερα επίσημα δοκιμαστικά της χρονιάς στις 28-29 Ιανουαρίου.

Με δωρεάν εγγραφή στο επίσημο Website του WSBK μπορείτε να δείτε :

Το βίντεο της νέα Panigale V4 να πραγματοποιεί τα πρώτα της αγωνιστικά βήματα

Τον Tom Sykes να «πιάνει» κορυφή κατα τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών

 

Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου