Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP: Elias, Dunlop και Waters θα οδηγήσουν την Suzuki GSX-RR

Στις δοκιμές της Sepang


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  23.01.2018

Η Suzuki επιβραβεύει τρεις αναβάτες της για την επιτυχημένη πορεία τους κατά την περσινή χρονιά, με τη συμμέτοχη τους στις ιδιωτικές δοκιμές της ομάδας των MotoGP

Μαζί με τον πρωταθλητή του MotoAmerica Toni Elias, την θέση τους στα δοκιμαστικά κέρδισαν επάξια ο Michael Dunlop για την τελευταία νίκη του στο Isle of Man TT και ο Josh Waters για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Austalian Superbike.

Έτσι στις 25-26 Ιανουαρίου θα παρευρεθούν στα ιδιωτικά τεστ των Ιαπώνων, που προηγούνται των επίσημων δοκιμαστικών των MotoGP που ξεκινούν στις 28 Ιανουαρίου.

 

Suzuki Private test 3

Ο αναβάτης εξέλιξης της Suzuki, Sylvain Guintoli θα είναι και αυτός εκεί να δοκιμάσει την νέα GSX-RR του 2018.

Μόνο αδιάφορες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι συγκεκριμένες δοκιμές μιας και μαζί με τους προαναφερθέντες αναβάτες, στις ιδιωτικές δοκιμές θα παρευρεθούν οι, Casey Stoner (Ducati), Stefan Bradl (Honda) και Mika Kallio (KTM).

Ο Toni Elias έχει να οδηγήσει μοτοσυκλέτα MotoGP από το 2015 και την Forward Yamaha, ενώ για τον Dunlop και τον Waters θα είναι η πρώτη τους επαφή με τις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες των MotoGP.

Suzuki Private test 5

Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου