Αγώνες Εξωτερικού

Moto2: Η Kalex κάνει δοκιμές με τον κινητήρα της Triumph (Video)

Ετοιμάζονται για το 2019


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  22.01.2018

Η Kalex, o μεγαλύτερος προμηθευτής πλαισίων στις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας Moto2, πραγματοποιεί δοκιμές με τον Βρετανικό τρικύλινδρο κινητήρα των 765 κ.εκ.

Η αλλαγή από τους τετρακύλινδρους της Honda στου τρικύλινδρους της Triumph τίθεται σε ισχύ από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, όμως η Triumph και η Γερμανική Kalex βρίσκονται σε διαδικασία δοκιμών.

Kalex triumph 765 2

H Kalex είναι ο κατασκευαστής πλαισίων που κυριαρχεί στην Moto2 τις πέντε τελευταίες σεζόν. Έχει κατακτήσει όλες τις νίκες στην κατηγορία από το 2012 και την νίκη του Marc Marquez με μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε πλαίσιο της Suter.

Triumph Moto2

Σε πρώτη φάση οι δοκιμές της Kalex διεξάγονται με έναν νορμάλ κινητήρα της Triumph, όμως μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για το πώς θα είναι η μοτοσυκλέτα της Moto2 και πως θα ακούγεται… έστω στις χαμηλές στροφές!

Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού
Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro δόθηκε στις Σέρρες, με τους αναβάτες της ΚΤΜ SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO να κατακτούν τρεις νίκες, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση