Αγώνες Ελλάδας

Νίκη στο Λουτράκι για την Beta Chachagias Racing Team

Στον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2017


24.10.2017

Με τον Γιάννη Τρίγκα να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της Ε2 και τον Πέτρο Μπίλλη να τερματίζει στην έβδομη θέση ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Λουτρακίου για την αγωνιστική ομάδα της Beta Chachagias

 

 Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Με νίκη στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς αποχαιρετά ο Γιάννης Τρίγκας (Beta RR 430) το πρωτάθλημα του 2017. Έβδομη θέση για τον Πέτρο Μπίλλη (RR 390) που σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας στην Ε2.
Σε έναν καλοστημένο αγώνα στην περιοχή της Περαχώρας Λουτρακίου, οι αναβάτες της Beta Chachagias έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017.

Chachagias 2

 

Μπαίνοντας δυνατά από την αρχή του αγώνα, ο Τρίγκας κατάφερε να σημειώσει άκρως ανταγωνιστικούς χρόνους και να βρεθεί άμεσα στη διεκδίκηση της πρώτης του φετινής νίκης. Λίγο πιο πίσω ο Μπίλλης οδηγώντας σταθερά και χωρίς λάθη κατάφερε να ανέβει στην έβδομη θέση, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή του απόδοση, κερδίζοντας παράλληλα και μία θέση στην τελική κατάταξη της χρονιάς.

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία της πρώτης δεκάδας στην Ε2 μετά και τον έβδομο αγώνα της χρονιάς:
1) Βαγγελάκος 150, 2) Τρίγκας (Beta) 121, 3) Κοινωνάς 100, 4) Ντουζένης 92, 5) Θεοδωρίδης 79, 6) Πανέτης 66, 7) Κοπανος 66, 8) Μπίλλης (Beta) 54, 9)Δήμου 48, 10) Σαπατζής 46

 

Chachagias 6Δηλώσεις:

Γ. Τρίγκας (1ος στην Ε2): «Η επιστροφή στις νίκες ήταν ο βασικός μας στόχος για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ξεκίνησα αρκετά καλά και ήδη από τον δεύτερο γύρο είδα πως μπορούσα να διεκδικήσω κάτι καλό. Για μία ακόμη φορά ένιωθα πολύ καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα που μου προετοίμασε ο Κώστας Χαχάγιας και μη έχοντας βαθμολογικό άγχος ευχαριστήθηκα στο μέγιστο τον αγώνα. Ευχαριστώ την οικογένεια της Βeta που για τρίτη χρονιά ήταν μαζί μας, στην τέντα της ομάδας, βοηθώντας μας να απολαύσουμε κάθε αγώνα».

Π. Μπίλης (7ος στην E2): «Κλείνουμε μια απαιτητική χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα. Η έβδομη θέση στον τελευταίο αγώνα και η άνοδος στην όγδοη θέση της βαθμολογίας μας δίνει χαρά και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών μας, για την επόμενη χρονιά, ακόμη ψηλότερα».

Κώστας Χαχάγιας (team manager): «Κλείσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα και η σημερινή νίκη μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Φέτος, λόγω σοβαρών υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρώσουν τη χρονιά όλοι οι αναβάτες με αποτέλεσμα να μη φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αναβάτες και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ραντεβού το 2018!»

 

Chachagias 3

Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου