Αγώνες Ελλάδας

Νίκη στο Λουτράκι για την Beta Chachagias Racing Team

Στον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2017


24.10.2017

Με τον Γιάννη Τρίγκα να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της Ε2 και τον Πέτρο Μπίλλη να τερματίζει στην έβδομη θέση ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Λουτρακίου για την αγωνιστική ομάδα της Beta Chachagias

 

 Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Με νίκη στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς αποχαιρετά ο Γιάννης Τρίγκας (Beta RR 430) το πρωτάθλημα του 2017. Έβδομη θέση για τον Πέτρο Μπίλλη (RR 390) που σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας στην Ε2.
Σε έναν καλοστημένο αγώνα στην περιοχή της Περαχώρας Λουτρακίου, οι αναβάτες της Beta Chachagias έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017.

Chachagias 2

 

Μπαίνοντας δυνατά από την αρχή του αγώνα, ο Τρίγκας κατάφερε να σημειώσει άκρως ανταγωνιστικούς χρόνους και να βρεθεί άμεσα στη διεκδίκηση της πρώτης του φετινής νίκης. Λίγο πιο πίσω ο Μπίλλης οδηγώντας σταθερά και χωρίς λάθη κατάφερε να ανέβει στην έβδομη θέση, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή του απόδοση, κερδίζοντας παράλληλα και μία θέση στην τελική κατάταξη της χρονιάς.

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία της πρώτης δεκάδας στην Ε2 μετά και τον έβδομο αγώνα της χρονιάς:
1) Βαγγελάκος 150, 2) Τρίγκας (Beta) 121, 3) Κοινωνάς 100, 4) Ντουζένης 92, 5) Θεοδωρίδης 79, 6) Πανέτης 66, 7) Κοπανος 66, 8) Μπίλλης (Beta) 54, 9)Δήμου 48, 10) Σαπατζής 46

 

Chachagias 6Δηλώσεις:

Γ. Τρίγκας (1ος στην Ε2): «Η επιστροφή στις νίκες ήταν ο βασικός μας στόχος για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ξεκίνησα αρκετά καλά και ήδη από τον δεύτερο γύρο είδα πως μπορούσα να διεκδικήσω κάτι καλό. Για μία ακόμη φορά ένιωθα πολύ καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα που μου προετοίμασε ο Κώστας Χαχάγιας και μη έχοντας βαθμολογικό άγχος ευχαριστήθηκα στο μέγιστο τον αγώνα. Ευχαριστώ την οικογένεια της Βeta που για τρίτη χρονιά ήταν μαζί μας, στην τέντα της ομάδας, βοηθώντας μας να απολαύσουμε κάθε αγώνα».

Π. Μπίλης (7ος στην E2): «Κλείνουμε μια απαιτητική χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα. Η έβδομη θέση στον τελευταίο αγώνα και η άνοδος στην όγδοη θέση της βαθμολογίας μας δίνει χαρά και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών μας, για την επόμενη χρονιά, ακόμη ψηλότερα».

Κώστας Χαχάγιας (team manager): «Κλείσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα και η σημερινή νίκη μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Φέτος, λόγω σοβαρών υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρώσουν τη χρονιά όλοι οι αναβάτες με αποτέλεσμα να μη φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αναβάτες και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ραντεβού το 2018!»

 

Chachagias 3

Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού
Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro δόθηκε στις Σέρρες, με τους αναβάτες της ΚΤΜ SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO να κατακτούν τρεις νίκες, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση