Αγώνες Ελλάδας

Ο Παναγιώτης Κουζής με CRF450R Πρωταθλητής της ΜΧ1 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross

O Παναγιώτης Παπίλας με CRF250R στη 2η θέση της ΜΧ2


29.06.2017

Τον 15ο τίτλο της καριέρας του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross κατέκτησε ο Παναγιώτης Κουζής, οδηγώντας Honda CRF450R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. , Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda moto στην Ελλάδα

Ο 28-χρονος αναβάτης εξασφάλισε την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, με 316 βαθμούς, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 1ου σκέλους της ΜΧ1 κατηγορίας, στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross, που διοργανώθηκε στην πίστα των Γιαννιτσών.

CRF450R KOUZHS3

Ο Παναγιώτης Κουζής με την πτώση της σημαίας του τερματισμού δήλωσε: «…είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση του φετινού τίτλου του πρωταθλήματος. Σύμμαχος μου στο 2o μισό του πρωταθλήματος ήταν το νέο CRF450R MY17, μία προηγμένη τεχνολογικά μοτοσυκλέτα που βοηθά στην εξέλιξη του αναβάτη, Αυτό φάνηκε κυρίως στον τελευταίο αγώνα στην πίστα των Γιαννιτσών, όπου είχα μέτρο σύγκρισης καθώς στον ίδιο χώρο είχα πραγματοποιήσει και τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος με την προηγούμενη μοτοσυκλέτα. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό καθώς η συγκεκριμένη πίστα είναι πολύ απαιτητική και γλιστερή. Με τη λήξη του Πρωταθλήματος θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου προκειμένου να είμαι έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.»

Στην μικρότερη κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας μία Honda CRF250R, συμμετοχή και αυτός της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. εξασφάλισε την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross με 262 βαθμούς.

CRF250R PAPILAS1

Ο Παναγιώτης Παπίλας στον τερματισμό δήλωσε: «…το φετινό πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, καθώς στην κατηγορία ΜΧ2 συμμετέχουν πολλοί νέοι αναβάτες. Η Honda CRF250R λειτούργησε υποδειγματικά, και ήταν αξιόπιστη καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Προκειμένου να βελτιώσω τις ικανότητες μου θα συμμετέχω και στους 4 αγώνες του κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος που διοργανώνονται από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο, πριν ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική χρονιά, το 2018.»

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin