Αγώνες Ελλάδας

KTM Skourtas Racing Center: Επίλογος γεμάτος ελπίδες

Σε ένα απαιτητικό διήμερο


24.10.2018

 

Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας ολοκληρώθηκε και οι ταλαντούχοι νέοι αναβάτες της ομάδας KTM SKOURTAS RACING CENTER ανέβηκαν στο βάθρο των κατηγοριών τους, κάνοντας για μια ακόμη φορά σαφές πως το μέλλον τούς ανήκει

ktm skourtas racing center megara finale 4

Ένα απαιτητικό διήμερο με τους δύο τελευταίος αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας να διεξάγονται σε δύο συνεχόμενες ημέρες στην πίστα των Μεγάρων. Οι αναβάτες Θωμάς Σκούρτας και Γιώργος Μπαξίσογλου με τις ΚTM RC390 έδωσαν μάχες, απέκτησαν ακόμη περισσότερες εμπειρίες, αποδεικνύοντας πως βρίσκονται στην ελίτ των κατηγοριών Νέων και Supersport 300, στις οποίες αναδεικνύονται ως πρωταθλητές του μέλλοντος.

ktm skourtas racing center megara finale 2

Στον 5o αγώνα που έγινε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, o Θωμάς Σκούρτας με την KTM RC390 έδωσε μεγάλες μάχες τόσο στην κατηγορία των Supersport 300, όσο και σε αυτήν των Νέων.

ktm skourtas racing center megara finale 6

Στη Supersport 300 οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα με τον Θωμά Σκούρτα να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Την ίδια εξέλιξη είχε και ο αγώνας των Νέων, όπου ο αναβάτης της KTM SKOURTAS RACING CENTER τερμάτισε τρίτος. Ο Γιώργος Μπαξίσογλου, έχοντας μια πτώση ,δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα των Νέων, ενώ ένας μικρός τραυματισμός τού στέρησε το δικαίωμα να συμμετάσχει στην αυλαία του Πρωταθλήματος.

ktm skourtas racing center megara finale 5

Η Κυριακή 21 Οκτωβρίου ήταν ημέρα διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα του Πανελληνίου Ταχύτητας. Ο Θωμάς Σκούρτας, έχοντας εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο φετινό Πρωτάθλημα Νέων, έφερε την KTM RC390 στη δεύτερη θέση. Στην ίδια θέση βρέθηκε και στον αγώνα όσο και στη γενική κατάταξη της Supersport 300, αν και δεν συμμετείχε στους δύο πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν.

ktm skourtas racing center megara finale 10

Η σεζόν κρίνεται επιτυχημένη για την KTM SKOURTAS RACING CENTER. Μία από τις πιο οργανωμένες και ελπιδοφόρες προσπάθειες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες και άφησε υποσχέσεις για τη νέα σεζόν. Ολόκληρη η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές που βοήθησαν να ολοκληρωθεί η προσπάθεια με μεγάλη επιτυχία.

ktm skourtas racing center megara finale 8

Αποτελέσματα SS 300

5ος αγώνας

1. Γερανακιάκης Γεώργιος

2. Σκούρτας Θωμάς-Αθανάσιος KTM RC390

3. Κυριακού Ιωάννης

6ος αγώνας

1. Γερανακιάκης Γεώργιος

2. Σκούρτας Θωμάς-Αθανάσιος KTM RC390

3. Κυριακού Ιωάννης

 Τελική βαθμολογία SS300

1.Ελευθεριάδης Νικόλαος

2.Σκούρτας Θωμάς – Αθανάσιος

3.Γερακιανάκης Γεώργιος

 ktm skourtas racing center megara finale 1

Αποτελέσματα ΝΕΟΙ

5ος αγώνας

1. Παπανικολάου Χρήστος

2. Γερανακιάκης Γεώργιος

3. Σκούρτας Θωμάς-Αθανάσιος KTM RC390

6ος αγώνας

1. Παπανικολάου Χρήστος

2. Σκούρτας Θωμάς-Αθανάσιος KTM RC390

3. Ελευθεριάδης Νικόλαος

 ktm skourtas racing center megara finale 11

Τελική βαθμολογία ΝΕΩΝ

1.Παπανικολάου Χρήστος

2.Σκούρτας Θωμάς-Αθανάσιος

3.Ελευθεριάδης Νικόλαος

ktm skourtas racing center megara finale 12

Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού
Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro δόθηκε στις Σέρρες, με τους αναβάτες της ΚΤΜ SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO να κατακτούν τρεις νίκες, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση