Αγώνες Ελλάδας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ: 3ος αγώνας Γιαννιτσά

Κουζής και Λυρίου ξανά στην κορυφή των κατηγοριών τους


02.04.2018

Ένας ακόμη φανταστικός αγώνας για το φετινό Πρωτάθλημα Motocross, που «στιγματίστηκε» από ελληνό-σουηδικές μάχες στην MX1

ΜΧ1

MX Giannitsa 3

O Eddie Hjortmarker επέστρεψε στα ελληνικά χώματα και έκανε τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές. Όλοι περίμεναν την κόντρα με τον πρωτοπόρο της ΜΧ1 Παναγιώτη Κουζή στα δύο σκέλη του αγώνα και δεν έπεσαν έξω.
Ο Έλληνας Πρωταθλητής αφού έχασε στο πρώτο σκέλος, από τον Σουηδό, ανέβασε την Honda του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο δεύτερο αλλά και στην τελική κατάταξη. Τρίτος ο αναβάτης της Husqvarna Άρης Τσαρνάς και τέταρτος με Yamaha ο Γιάννης Τουρατζίδης.

Τελικά Αποτελέσματα ΜΧ1 (Pdf)

MX Giannitsa 2

ΜΧ2
Ο Νίκος Λυρίου με ΚΤΜ είναι αναμφισβήτητα ο μέγαλος φετινός πρωταγωνιστής της κατηγορίας. Στα Γιαννιτσά για έναν ακόμη αγώνα κατέκτησε τη νίκη και στα δύο σκέλη. Την δεύτερη θέση συνολικά κατέλαβε ο Αλέξης Γεωργαντά με Husqvarna, τερματίζοντας δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα. Ο Κώστας Μπετίνης με Yamaha ολοκλήρωσε το βάθρο με μια τέταρτη και μια δεύτερη θέση.

MX Giannitsa 5

ΜΧ2Τ

Στην υποκατηγογορία των δίχρονων μοτοσυκλέτων ο Αντώνης Σάγμαλης με ΚΤΜ συνεχίζει ακάθεκτος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Προς το παρών δεν κινδυνεύει από άλλον αναβάτη, αφού ο Ανδρέας Ανδρέου με Yamaha μένει πιο πίσω.

Τελικά Αποτελέσματα ΜΧ2 & ΜΧ2Τ

Open

Βασίλης Πακαταρίδης και Δημήτρης Βασιλείου, αμφότεροι με ΚΤΜ, κατέκτησαν από μία νίκη και μία τρίτη θέση. Όμως ο Πακαταρίδης επικράτησε στο σύνολο. Την τριάδα έκλεισε ο Σταμάτης Δημολιάνης ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και στα δύο σκέλη.

Τελικά Αποτελέσματα Open (Pdf)

MΧ65
Γανωτής, Σακελλαρίου και Φωτάκης ήταν οι νικητές των δύο σκελών, αλλά και αυτοί που ανέβηκαν στο βάθρο της συνολικής κατάταξης.

Τελικά Αποτελέσματα ΜΧ65 (Pdf)

MX Giannitsa 4

ΜΧ85
Ο Μάριος Κανάκης με ΚΤΜ επικράτησε και στα δύο σκέλη, παίρνοντας και την πρωτιά στο σύνολο. Ο Νίκος Κοσιάβελος ήταν δεύτερος ενώ την τριάδα στο σύνολο συμπλήρωσε ο Νίκος Κανελλόπουλος με Yamaha με μια τέταρτη και μια τρίτη θέση.

Τελικά Αποτελέσματα MX85 (Pdf)

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin