Αγώνες Ελλάδας

4o Trail Ride: Επιστροφή στην Αττική – Βαρνάβας!

Μετά την εκδρομή μας στα Καλάβρυτα επιστρέφουμε εντός Αττικής και με την


  10.05.2017

  Μετά την εκδρομή μας στα Καλάβρυτα επιστρέφουμε εντός Αττικής και με την άνοιξη στα καλύτερά της, υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μια βόλτα από το βουνό στην θάλασσα! 

  Η φιλόξενη κοινότητα του Βαρνάβα θα είναι η αφετηρία μας για μια βόλτα στα πέριξ όμορφα χώματα και μονοπάτια, για να καταλήξουμε στο Σέσι και στην Παραλία Βαρνάβα όπου δίπλα στην θάλασσα θα απολαύσουμε το φαγητό στην ταβέρνα πριν κάνουμε τις απονομές μας. 

  Η διαδρομή θα είναι ελάχιστης δυσκολίας, βατή για ΟΛΟΥΣ, και το μήκος της θα είναι 120 χιλιόμετρα! Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 3- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής για την Φιλική βόλτα είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

  4TRs
  Η Εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00. Στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα ανέβουν σύντομα φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες.
  Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 4ο Φιλικό Trail Rideγια το 2017, εξοπλισμένους με την φωτογραφική σας μηχανή, «στυλό και χαρτί» για τους γρίφους μας, και φυσικά την καλή σας διάθεση!
  Για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.Κι από παπί, μέχρι…

  ΤοTrailRideστηρίζουν η BFGoodrich, ταSWMκαιAJP, η My-Track, το ChalidiasElectrics, το GRCPowerFactory,η MichelinταAuroraRallyEquipment, το BafetisWorkshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.
  Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

  Η Ducati έκανε την αρχή με τις παρουσιάσεις των ομάδων MotoGP. Ας δούμε πότε είναι προγραμματισμένες και οι παρουσιάσεις των υπόλοιπων ομάδων
  Όλα καινούργια το 2019. Νέα μοτοσυκλέτα, χορηγός και ο Danilo Petrucci που ήρθε να πλαισιώσει τον “παλιό» Andrea Doviziozo
  Με ανακοίνωση του το HRC, ενημέρωσε πως ο Ισπανός αναβάτης τραυματίστηκε και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς
  Το βάθρο «βάφτηκε πορτοκαλί» αφού και οι 3 πρώτοι ήταν αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της KTM