Αγώνες Ελλάδας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro: 1ος & 2ος γύρος Καρδίτσα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro


19.03.2018

Με τον Γιάννη Τρίγκα να κερδίζει και τις δύο μέρες στο πρώτο αγωνιστικό ραντεβού του 2018 ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ομάδα της Beta Chachagias

Σε ένα διήμερο με μεγάλες εναλλαγές καιρικών συνθηκών και ακραίες μεταβολές του τερέν, ο αναβάτης της Beta Chachagias Racing Team Γιάννης Τρίγκας επέστρεψε στην κορυφή του Πανελλήνιου Enduro. Ξεκινώντας δυνατά το Σάββατο, κατάφερε να προηγηθεί από την πρώτη κιόλας ειδική και γρήγορα να δημιουργήσει διαφορά που τον οδήγησε στη νίκη τόσο στην Ε2 όσο και στη Γενική, στην πρώτη αγωνιστική φετινή συνάντηση.

trigas beta chachagias team karditsa 5

Την Κυριακή το έργο του Τρικαλινού αναβάτη ήταν πιο δύσκολο καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα βρισκόταν στη δεύτερη θέση και χρειάστηκε να υπερβάλει εαυτόν στην τελευταία ειδική για να κάνει το δύο στα δύο για μόλις οχτώ δέκατα του δευτερολέπτου.

trigas beta chachagias team karditsa 8

Γ. Τρίγκας: “Ήταν ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και με σωστές ρυθμίσεις που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το Σάββατο και γρήγορα βρήκαμε το ρυθμό που θέλαμε για να πάρουμε τη νίκη. Την Κυριακή το πρωί υπήρχε πολλή λάσπη μέσα στις ειδικές και χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή. Βρεθήκαμε προσωρινά στη δεύτερη θέση αλλά με δυνατή αντεπίθεση που ολοκληρώθηκε στην τελευταία ειδική, καταφέραμε να πάρουμε, έστω και οριακά, τη νίκη. Σίγουρα ένα τόσο δυνατό ξεκίνημα μας γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

trigas beta chachagias team karditsa 7

Για το 2018 η Beta Chachagias Racing Team επικεντρώνει τις προσπάθειές της στον Γιάννη Τρίγκα και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ε2 και την πρώτη θέση της Γενικής κατάταξης. Παράλληλα θα βρίσκεται δίπλα στα πρώτα αγωνιστικά βήματα του Κωνσταντίνου Γεροντάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble και στο Κύπελλο Enduro Νοτίου Ελλάδας.

trigas beta chachagias team karditsa 2

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin