Αγώνες Ελλάδας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ: 2ος αγώνας Άργος – ΜΧ85 & ΜΧ65

Το μέλλον του ελληνικού motocross δίνει ξεχωριστό «χρώμα» σε κάθε αγώνα


Γράφει ο Κώστας Ταρναβάς  //  08.03.2018

Οι μικροί αναβάτες με τις εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στους αγώνες μοτοσυκλέτας εκπροσωπούν την ελπίδα του σπορ

 

MX85

argos mx 85 65 9

Η MX1 έχει τον Κουζή η ΜΧ2 τον Λυρίου και η ΜΧ85 τον Κανάκη. Ο αναβάτης της ΚΤΜ έκανε ένα ακόμη double φέτος και έκανε τέσσερις τις νίκες του σε ισάριθμα σκέλη. Παρα την ατυχία που είχε στον τελείωμα του πρώτου σκέλους, όταν η μοτοσυκλέτα του έσβησε, ο Κανάκης συνέχισε και πήρε την καρό σημαία. Ο Γιώργος Μαυράκης, επίσης με ΚΤΜ, ήταν σταθερά πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, κατακτώντας δύο δεύτερες θέσεις στην πίστα του Άργους.

argos mx 85 65 7

Την τρίτη θέση του βάθρου κατέκτησαν στο πρώτο σκέλος ο Νίκος Κανελλόπουλος με Yamaha και στο δεύτερο ο Νίκος Κοτσιάβελος με ΚΤΜ, ο οποίος πήρε και την τρίτη θέση στο σύνολο.

argos mx 85 65 10

Αποτελέσματα Α' σκέλος                       Αποτελέσματα Β΄ σκέλος                                   Απονομή

MΧ65 

argos mx 85 65 1

Στην μικρότερη κατηγορία του Πρωταθλήματος ο Δημήτρης Γανωτής και ο Σωτήρης Φωτάκης κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στα δύο σκέλη και οι δύο με μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ. Σταθερά πίσω τους ο Μιχάλης Σακελλαρίου με Husqvarna που ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου και στα δύο σκέλη. Ο Γανωτής «έφυγε» από το Αργος με την πρώτη θέση στο σύνολο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αναβάτες των δύο κατηγοριών, οι οποίοι καλούνται να αγωνιστούν σε ένα πολύ απαιτητικό περιβάλλον όπως αυτό μιας πίστα motocross.Τα εύσημα επίσης πρέπει να δοθούν και στους γονείς τους αλλά και σε όλο το team που τους στηρίζει!

Αποτελέσματα Α' σκέλος                           Αποτελέσματα Β΄ σκέλος                                  Απονομή

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin