Αγώνες Ελλάδας

H Honda με τον Παναγιώτη Κουζή στην κορυφή της βαθμολογίας του Πανελλήνιου Motocross

Στην 5η και 6η θέση στα δύο σκέλη της ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας


28.02.2018

 

Με μια πρώτη και μια δεύτερη θέση στα δύο σκέλη της MX1, ο Παναγιώτης Κουζής συγκέντρωσε 47 βαθμούς και προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας 

O Παναγιώτης Κουζής, 15 φορές πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Ειαγωγέας - Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα, οδηγώντας μία Honda CRF450R κέρδισε μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Παναγιώτη Κουζής συγκέντρωσε 47 βαθμούς.

kouzis panagiotis serres 2

Στο 1ο σκέλος του αγώνα με την πτώση της μπάρας εκκίνησης βρέθηκε στην πρώτη θέση, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν εναλλαγές στην κορυφή της ΜΧ1 κατηγορίας με τελικό αποτέλεσμα τη 2η θέση στην κατηγορία του. Στο 2ο σκέλος, ο Κουζής οδηγώντας τη Honda CRF450R τερμάτισε εύκολα, αυτή τη φορά στην πρώτη θέση, αποδεικνύοντας έτσι την υπεροχή του. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στο 15 φορές Πρωταθλητή να βρεθεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα αό τον πρώτο κιόλας αγώνα της χρονιάς.

Ο Παναγιώτης Κουζής στον τερματισμό του αγώνα δήλωσε: «ο αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός και τελικά το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια μου. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι απαιτητικό καθώς έχει αυξηθει το επίπεδο του ανταγωνισμού.»

papilas panagiotis

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας Honda CRF250R τερμάτισε στην 5η και 6η θέση των δύο σκελών του αγώνα συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο Άργος.

Το βάθρο «βάφτηκε πορτοκαλί» αφού και οι 3 πρώτοι ήταν αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της KTM
Ο Toby Price ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού μαραθωνίου στους αμμόλοφους του Περού
O αναβάτης που απειλούσε την KTM και τον Toby Price, είχε πτώση προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρωτοπόρο
Οι ανταγωνιστές της «φεύγουν» από τον αγώνα ο ένας μετά τον άλλον και η «πορτοκαλί» ομάδα είναι πλέον πολύ κοντά στην 18η σερί νίκη στο Rally Dakar