Νεα Μοντελα

Yamaha TMAX 20th Anniversary: Συλλεκτικό! (Video)

Περιορισμένης παραγωγής


04.03.2021

Το 2001, η πρώτη έκδοση Yamaha TMAX πρόσφερε πολλές συναρπαστικές νέες δυνατότητες. Με τις δυναμικές επιδόσεις, την κορυφαία στην κατηγορία του άνεση και την εκπληκτική ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες, αυτό το εμβληματικό μοντέλο όρισε την κατηγορία των sport scooter

MAX εξέλιξη

Με 10 ειδικές εκδόσεις που κυκλοφόρησαν μεταξύ του 2006 και του 2016, το TMAX διατηρεί την κυρίαρχη θέση του ως το πρώτο σε πωλήσεις scooter στην Ευρώπη κάθε χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια, με σχεδόν 300.000 πωλήσεις. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και προκειμένου η Yamaha να γιορτάσει αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα, δημιούργησε 560 πολύ ξεχωριστές εκδόσεις TMAX 20th Anniversary..
Εξοπλισμένο με αποκλειστικά φέρινγκ μπούμερανγκ, θερμική ποδιά και μπροστινό φτερό σε forged carbon, καθώς και θερμαινόμενη σέλα υψηλών προδιαγραφών με κίτρινες ραφές και λογότυπο 20th Anniversary και με το χρωματισμό Tech Graphite με μπρονζέ ζάντες, το TMAX 20th Anniversary είναι το απόλυτο sport scooter της Yamaha.

Με μια ματιά

Μοναδικός πλαίσιο forged carbon
Ειδική θερμαινόμενη σέλα και θερμαινόμενα γκριπ
Αποκλειστικό χρώμα
Δυνατός κινητήρας 560 κ. εκ., συμβατός με τα πρότυπα EURO5
Δυναμική και επιθετική σχεδίαση αμαξώματος
Ηλεκτρικός ανεμοθώρακας
Cruise Control
Ενσωματωμένα μπροστινά φλας LED
Πλήρως εξοπλισμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές στην κατηγορία του
Ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο
Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) και χαρτογραφήσεων D-MODE
Μεγάλος χώρος αποθήκευσης
Smart Key operation
Πίνακας οργάνων με μονόχρωμη οθόνη TFT
Ανάρτηση τύπου μοτοσυκλέτας με βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις
Σύστημα κλειδώματος κεντρικού ορθοστάτη

B 2021 yam xp500adxsv eu dnmn det 001 03 preview

TMAX 20th Anniversary

Όταν το πρώτο TMAX έφτασε στην Ευρώπη το 2001, ήταν τόσο μπροστά από την εποχή που δεν μπορούσε να ενταχθεί σε κάποια ήδη υπάρχουσα κατηγορία. Έτσι, η Yamaha δημιούργησε την κατηγορία των sport scooter. Με τον πανίσχυρο δικύλινδρο κινητήρα των 500 κ.εκ. και τον πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας, το αρχικό TMAX ξανά όρισε τους κανόνες της κατηγορίας του.

Μοναδικός πλαίσιο forged carbon

Η έκδοση TMAX 20th Anniversary είναι εξοπλισμένη με μια ευρεία σειρά εξαρτημάτων υψηλών προδιαγραφών που την καθιστούν ως το πιο ιδιαίτερο sport scooter της Yamaha, όλων των εποχών. Τα πάνελ πλαισίου σε σχέδιο "μπούμερανγκ", το μπροστινό φτερό και η θερμική ασπίδα του σιγαστήρα, κατασκευάζονται από μοναδικό forged carbon με κίτρινες πινελιές που τονίζουν τη δυναμική εμφάνιση.

B 2021 yam xp500adxsv eu dnmn det 008 03 preview

Ειδική θερμαινόμενη σέλα και θερμαινόμενα γκριπ

Η περιορισμένη έκδοση του TMAX 20th Anniversary διαθέτει ειδική θερμαινόμενη σέλα κατασκευασμένη από υλικά κορυφαίας ποιότητας και διαθέτει λογότυπο 20th Anniversary καθώς και κίτρινες ραφές, ώστε να συμπληρώνει τις κίτρινες πινελιές στο πλαίσιο από ανθρακονήματα. Τα θερμαινόμενα γκριπ με ειδικές απολήξεις εξασφαλίζουν άνεση στην οδήγηση σε όλες τις εποχές.

Αποκλειστικό χρώμα

Αποτελεί την πιο ελκυστική και εξελιγμένη έκδοση MAX από την λαμπρή 20ετή ιστορία του μοντέλου και το αποκλειστικό χρώμα Tech Graphite συμπληρώνει τέλεια τον μοναδικό σκελετό από forged carbon και τονίζει τις δυναμικές προδιαγραφές αυτού του διαχρονικού μοντέλου. Ταυτόχρονα, οι τροχοί σε μπρονζέ απόχρωση ενισχύουν το ιδιαίτερο κύρος αυτού του sport scooter.

Πανίσχυρος κινητήρας 560 κ.εκ. συμβατός με το πρότυπο EURO5

Η έκδοση TMAX 20th Anniversary είναι γρήγορη, sport και δυναμική χάρη στον αποδοτικό κινητήρα 560 κ. εκ. EURO5 που διαθέτει καλύτερη από ποτέ λειτουργία, αίσθηση και ήχο. Με άφθονη ροπή στις χαμηλές στροφές, η επιτάχυνσή σας θα είναι ακόμα γρήγορη, ενώ χάρη στον ειδικό αντικραδασμικό μηχανισμό, αυτός ο ελαφρύς δικύλινδρος κινητήρας είναι ένας από τους πιο ομαλούς και με μικρότερες διαστάσεις στην κατηγορία του.

Δυναμική εξωτερική σχεδίαση

Η έκδοση TMAX 20th Anniversary διαθέτει επίσης επιθετική εμφάνιση που τονίζει την εμβληματική του θέση στην κορυφή των sport scooter της Ευρώπης. Καθένα από τα πάνελ πλαισίου σε forged carbon διαθέτει διαφορετικό μοτίβο από ανθρακονήματα που κάνει κάθε scooter μοναδικό, και η έντονα sport ουρά διαθέτει πίσω φως σε σχήμα T και ελαφριά πλαϊνά καλύμματα με αεραγωγούς.

B yamaha tmax 20th anniversary 2021 1

Ηλεκτρικός ανεμοθώρακας

Αν ζητάτε ένα κορυφαίο sport scooter με τις υψηλότερες προδιαγραφές στην κατηγορία του, η έκδοση TMAX 20th Anniversary αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά άνεσης είναι ο ηλεκτρικός ανεμοθώρακας με δυνατότητα ανεβάσματος και κατεβάσματος κατά 135 χιλ., ώστε να μπορείτε να αλλάζετε τη ρύθμιση για βέλτιστη άνεση στην εθνική οδό ή στην πόλη.

Cruise Control

Κανένα άλλο sport scooter δεν μπορεί να συγκριθεί με την πλήρως εξοπλισμένη έκδοση TMAX 20th Anniversary. Με τον ισχυρό κινητήρα των 560 κ.εκ. και την κορυφαία εργονομία του, είναι το τέλειο scooter για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Και για κορυφαία άνεση και απαράμιλλη απόλαυση, το σύστημα Cruise Control περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του. Με δυνατότητα λειτουργίας πάνω από 50 km/h, θα σάς βοηθήσει να παραμένετε πάντα εντός των ορίων ταχύτητας.

Ενσωματωμένα μπροστινά φλας LED

Τα μικρού μεγέθους φλας LED είναι πλήρως ενσωματωμένα στο πλαίσιο για μια ανάλαφρη και δυναμική αίσθηση, ενώ το ιδιαίτερο πίσω φως LED σχήματος Τ δηλώνει με σαφήνεια ότι το TMAX 20th Anniversary βρίσκεται μπροστά τους!

B 2021 yam xp500adxsv eu dnmn det 002 03 preview

Πλήρως εξοπλισμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές στην κατηγορία του

Ηέκδοση TMAX 20th Anniversary διαθέτει τις υψηλότερες προδιαγραφές στην κατηγορία του. Το My TMAX Connect σας προσφέρει πλήρη έλεγχο, με σύστημα GPS για πρόσθετη ασφάλεια, ενώ το Cruise Control σάς ξεκουράζει στα μεγάλα ταξίδια. Χάρη στον ηλεκτρικό ανεμοθώρακα, τα θερμαινόμενα γκριπ και τη θερμαινόμενη σέλα, αυτό το πλήρως εξοπλισμένο, μοναδικό sport scooter σάς δίνει τη δυνατότητα να το οδηγείτε όλο το χρόνο.

Πίνακας οργάνων με μονόχρωμη οθόνη TFT

Το νέο TMAX 20th Anniversary διαθέτει πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών με μονόχρωμη οθόνη TFT υψηλής ποιότητας, που περιλαμβάνει ταχύμετρο στην αριστερή πλευρά και στροφόμετρο στη δεξιά. Το κεντρικό τμήμα της οθόνης εμφανίζει τον κύριο χιλιομετρητή, δύο χιλιομετρητές διαδρομής, την τρέχουσα και μέση κατανάλωση καυσίμου και την εξωτερική θερμοκρασία, καθώς και ενδεικτικές λυχνίες για διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των D-MODE, ABS και TCS.

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και D-MODE

Το TMAX 20th Anniversary είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, προσφέροντας μοναδικά επίπεδα ελέγχου. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης σάς βοηθά να αποφύγετε την ολίσθηση των τροχών κατά την επιτάχυνση σε ασταθές ή βρεγμένο οδόστρωμα. Παράλληλα, το D-MODE δύο βαθμίδων σάς δίνει τη δυνατότητα να εναλλάσσετε ανάμεσα σε ομαλή απόδοση ισχύος όταν οδηγείτε στην πόλη και σε πιο δυνατή και sport απόδοση στον ανοιχτό δρόμο.

B 2021 yamaha xp500adxsv eu tech graphite 360 degrees 024 03 tablet

Μεγάλος χώρος αποθήκευσης

Εκτός από το ότι είναι το πιο sport και ελαφρύ στην κατηγορία του, το TMAX 20th Anniversary σας προσφέρει επίσης τον μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης. Η φωτιζόμενη θήκη κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος full-face ή δύο κράνη τύπου jet. Αυτό το ευρύχωρο, αδιάβροχο ντουλαπάκι είναι επίσης ιδανικό για να μεταφέρετε τσάντα υπολογιστή, αθλητικό εξοπλισμό ή τα ψώνια σας.

Λειτουργία χωρίς κλειδί «Smart Key»

Είτε θέλετε να θέσετε σε λειτουργία τον κινητήρα, να ξεκλειδώσετε και να κλειδώσετε τη σέλα είτε να απελευθερώσετε τον κεντρικό ορθοστάτη, η λειτουργία χωρίς κλειδί κάνει τα πάντα ευκολότερα. Εφόσον έχετε κοντά σας το Smart Key, μπορείτε να θέσετε το TMAX 20th Anniversary σε λειτουργία, εξοικονομώντας χρόνο και κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη!

Ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο

Η έκδοση TMAX 20th Anniversary είναι εξοπλισμένη με πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας από χυτό αλουμίνιο με διπλές διαδοκίδες και μακρύ ψαλίδι. Ο κινητήρας 560 κ. εκ. είναι τοποθετημένος απευθείας στο πλαίσιο, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ακαμψίας πλαισίου για ακριβή και ευέλικτο χειρισμό. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να συγκριθεί με το TMAX, είτε οδηγείτε στην εθνική, είτε κινείστε στην πόλη.

B 2021 yam xp500adxsv eu dnmn det 017 03 preview

Ανάρτηση τύπου μοτοσυκλέτας με βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις

Η προηγμένη τεχνολογία τύπου μοτοσυκλέτας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση πλαισίου, σε συνδυασμό με την άνεση, τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα ενός sport scooter. Χάρη στο υψηλών προδιαγραφών, χρυσαφί μπροστινό πιρούνι upside down 41 χιλ. και τη ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση με μοχλικό και βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η οδήγησή σας θα είναι ομαλότερη και πιο sport από ποτέ.

Σύστημα κλειδώματος κεντρικού σταντ

Για να είστε σίγουροι και να νιώθετε ασφάλεια, το TMAX 20th Anniversary διαθέτει μια σειρά από συστήματα ασφαλείας που βοηθούν στο να αποτραπούν επίδοξες ενέργειες. Για να εμποδίσετε τυχόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αυτό το υψηλής τεχνολογίας maxi scooter είναι εξοπλισμένο με ένα κορυφαίο, μοναδικό σύστημα κλειδώματος κεντρικού ορθοστάτη, διατηρώντας το απόλυτα ασφαλές.

 

kinitiras

kinitiras

diastaseis

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


Μια νέα roadster παρουσίασε η QJMOTOR στο ελληνικό κοινό, με το SRK 900 να σηματοδοτεί την νέα εποχή στις μοτοσυκλέτες της μάρκας
To ρετρό μονοκύλινδρο της ιαπωνικής εταιρείας έχει γίνει πολύ δημοφιλές στις ασιατικές αγορές. Αναπόφευκτα «έπεσα στα χέρια» customizer με το αποτέλεσμα των Dirt Freak να είναι άξιο αναφοράς
Με βάση τα δεδομένα από 90 χώρες η ιστοσελίδα Motorcycles Data ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις μοτοσυκλετών, scooter και μοτοποδηλάτων που ταξινομούνται έφτασαν το 2023 τα 62,6 εκατομμύρια
Με μια συλλεκτική έκδοση της GTV, που θα παραχθεί σε 140 μονάδες και θα πωλείται μόνο κατά την διάρκεια των Vespa World Days, γιορτάζονται τα 140 χρόνια της Piaggio

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.