Νεα Μοντελα

Ariel Ace of Diamonds: Crazy money machine!

Ευκαιρία με 22.000€!


20.11.2018

«Εξωτική», χειροποίητη που θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα και θα κοστίζει σχεδόν 22.500€!


ariel ace of diamonds 2
Οι «Άσσοι» της Ariel είναι από τις μοτοσυκλέτες που κοστίζουν «τρελά λεφτά» όπως η Confederate. Η Ace R τιμάται σχεδόν 56.000€, ενώ για μια μεταχειρισμένη που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ariel θα πρέπει να «αποχωριστείτε» από 28 έως 33 χιλιάδες ευρώ. Όπως καταλαβαίνεται η Ace of Diamonds είναι ευκαιρία! Και επειδή θα παραχθεί μόνο σε 10 αντίτυπα θα είναι και συλλεκτική, πριν ακόμη «κυλήσει» τους τροχούς της στην άσφαλτο.

ariel ace of diamonds 3

Όπως και όλες η Ariel θα διαθέτει έναν V4 κινητήρα της Honda, από VFR 1200, 1.237 κ.εκ. και 173 ίππων. Από το ίδιο μοντέλο προέρχεται και το ψαλίδι που φιλοξενεί την τελική μετάδοση που πραγματοποιείται με άξονα.

ariel ace of diamonds 4

Το πρωτότυπο αλουμινένιο πλαίσιο έχει κατασκευαστεί σε εργαλειομηχανές CNC και φέρει ειδικές τροποποιήσεις για το Ace of Diamons. H γωνία κάστερ είναι μικρότερη ενώ η γεωμετρία του πλαισίου μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις επιθυμίες του κατόχου.

ariel ace of diamonds 5

Η σέλα, το ρεζρβουάρ, η καρίνα, τα φτερά και τα προστατευτικά του ψυγείου είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά. Η στάνταρ μονή σέλα έχει ύψος 745 χλστ. Όπως σχεδόν σε όλα τα νέα μοντέλα (μάλλον θα πρέπει να σταματήσουμε να το γράφουμε) τα φωτιστικά σώματα είναι LED, ενώ το πάνελ οργάνων αποτελείται από μια LCD οθόνη.

ariel ace of diamonds 6

Το βάρος της μοτοσυκλέτας είναι περίπου 230 κιλά και οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν τον Μάρτιο του 2019.

Η ναυαρχίδα της οικογένειας Panigale, η V4, η πρώτη μοτοσικλέτα παραγωγής της Ducati με τετρακύλινδρο κινητήρα, σε μόλις δώδεκα μήνες έχει πουλήσει 6.100 μονάδες σε ολόκληρο τον κόσμο
Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III