Caption: Η εταιρία δηλώνει πως το νέο σκούτερ είναι πολύ πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση και πλέον αδύνατο να κλαπεί
Article Gallery:

Ο ενθουσιασμός της εν λόγο εταιρίας και φυσικά οι πολύ καλές πωλήσεις του πρώτου σκούτερ έφεραν το Gogoro Smartscooter 2

Από την πρώτη στιγμή, κατά την επίσκεψη μας στην περσινή έκθεση EICMA στο Μιλάνο, το Gogoro μας είχε κλείσει το high tech led μάτι. Όχι μόνο λόγο των αποσπόμενων μπαταριών και σταθμών φόρτισης - αλλαγής μπαταριών, που πρώτο εισήγαγε στην αγορά, αλλά με τη γενικότερη φιλοσοφία, κουλτούρα και προσέγγισή της εταιρίας στην ηλεκτροκίνηση ώστε να αλλάξει ριζικά την καθημερινή μας μετακίνηση.

gallery red open

Οι πρώτες αλλαγές που μπορεί κάποιος από τις φωτογραφίες κιόλας να διαπιστώσει είναι, η αντικατάσταση της όμορφης μονόμπρατσης μπροστινής και πίσω ανάρτησης σε συμβατικό πιρούνι και διπλό πίσω αμορτισέρ αντίστοιχα.

ride sbs wheel

Αυτό για να μπορεί να προσφέρει περισσότερη σταθερότητα στα δύο άτομα που μπορεί πλέον να μεταφέρει. Σαν αποτέλεσμα του μακρύτερου πλέον σε διαστάσεις Gogoro Smartscooter 2 είναι και η μεγαλύτερη σέλα με τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτήν, όπου χωρούν πλέον δύο Jet κράνη.
Επίσης οι τροχοί μεγάλωσαν φτάνοντας τις 14 ίντσες μπροστά και 13 πίσω, προσφέροντας καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την οδήγηση στην πόλη.

gogoro helmet

Μια σημαντική επίσης είναι αντικατάσταση του ιμάντα με αλυσίδα. Ο πίνακας οργάνων έχει γίνει μικρότερος και ωοειδές και έχει τοποθετηθεί πλέον κάθετα στο κέντρο του τιμονιού. Στη θέση του έχει παραμένει το κουμπί Smart Ride (κατά το οποίο το scooter καταναλώνει λιγότερη ενέργεια γεγονός που του επιτρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα όση του απομένει). Τέλος να σημειώσουμε πώς προστέθηκε το Superboost Mode κουμπί που στο προηγούμενο μοντέλο υπήρχε μόνο στην S έκδοση και κάνει τον τρόπο λειτουργίας του Smartscooter 2 πιο «άγριο»!

gallery dash open

Θα λέγαμε λοιπόν πως οι Ταϊβανέζοι θυσίασαν το όμορφο desing του Smart Scooter 1 φτιάχνοντας ένα στιβαρό και πιο λειτουργικό scooter που μπορεί πλέον να κοιτάξει στα μάτια περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Κράτησαν όμως τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά εκείνα με τα οποία καινοτομεί σαν εταιρεία και την έκαναν να ξεχωρίσει από την αρχή.


exapandable sport 4

Στον τομέα της ασφάλειας τώρα η εταιρία δηλώνει πως το νέο της δημιούργημα είναι άτρωτο!
Αυτό γιατί πέραν του κλασικού κεντρικού διακόπτη, θα πρέπει να σκανάρεις το δακτυλικό σου αποτύπωμα στο κινητό (αν έχεις ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή). Πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον «πάντρεμα» του νέου scooter με την τεχνολογία και μια κίνηση που θα λέγαμε αναμενόμενη από τη συγκεκριμένη εταιρία, που δείχνει να μην φοβάται να καινοτομήσει.

gallery yellow open

Με την Γαλλία να έχει προστεθεί στις χώρες που το Gogoro θα αρχίσει να εμφανίζεται στους δρόμους, δείχνει σιγά σιγά να εξαπλώνεται και στην Ευρώπη, ακολουθώντας τη μεγάλη επιτυχία που πραγματοποιεί ήδη στην Taiwan.


Περισσότερες πληροφορίες όπως και τίμες θα βρείτε εδώ http://www.gogoro.com/smartscooter/2-series/
 

Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.
Αφού απέτυχε στην επίσημη παρουσίαση, ο Γάλλος ιδιοκτήτης της εταιρείας Ludovic Lazareth δημοσίευσε ένα βίντεο της μοτοσυκλέτας που πετάει σε δράση
Τι γίνεται όταν μια εταιρεία προετοιμασίας αγωνιστικών μοτοσυκλετών, αποφασίζει να ασχοληθεί με ένα "ταπεινό" modern classic;
Το μικρό on off της Benelli, έφτασε και στην χώρα μας