Caption: Ένα γνήσιο τέκνο της αμερικανικής εταιρείας κατασκευασμένο στην Ινδία
Article Gallery:


Οι μοτοσυκλέτες ήταν «στημένες» περίτεχνα και σε αρμονία με τον rock χώρο που επέλεξε η Harley Davidson για την παρουσίαση του νέου Street Rod

Κατά την παρουσίαση του μοντέλου ένα πράγμα θα μπορούσε να καταλάβει κάποιος εύκολα. Το νέο Street Rod αποτελεί ένα «άνοιγμα» της HD στο αγοραστικό κοινό και κυρίως στους νέους αναβάτες. Μια κίνηση που ξεκίνησε με το Street 750. Τα 8.990€ που κοστίζει (το μαύρο χρώμα) θεωρούνται άκρως δελεαστικά για ένα γνήσιο τέκνο του αμερικάνικου εργοστασίου.

HD 3
Εξαιτίας της προσιτής τιμής του κλείνει το μάτι σε πλήθος κόσμου. Στον έμπειρο και μη αναβάτη, στον νεαρό αναβάτη που δεν είχε στον παρελθόν μοτοσυκλέτα ή θα δίσταζε να μπει στον κόσμο της HD, στο rock θηλυκό που θέλει μια μοτοσυκλέτα που κάνει τη διαφορά, αλλά και στον λάτρη του flat track, αφού το Street Rod έχει πολλά τέτοια στοιχεία, λόγω της μακράς παράδοσης της HD στους αγώνες του είδους και της επιστροφής της σε αυτούς.

HD 6
Σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο το πόσο καλοφτιαγμένο είναι το Street Rod. Το πολύ καλό φινίρισμα με τις ματ και γυαλιστερές επιφάνειες σε «κερδίζει» από την πρώτη ματιά. Το πόσο καλοσχεδιασμένο είναι στο σύνολό του, από τους καθρέπτες που είναι πολύ όμορφα τοποθετημένοι στις άκρες των γκριπ μέχρι τα ελαστικά με τις ειδικά σχεδιασμένες αυλακώσεις, όλα προσδίδουν ένα αποτέλεσμα που τραβάει τα βλέμματα.

HD 8
Η γεωμετρία της Street Rod παραπέμπει σε μια μοτοσυκλέτα καθημερινής χρήσης που ξεφεύγει από αυτήν των cruiser μοτοσυκλετών της εταιρείας. Η γωνία κάστερ και το ίχνος έχει μικρύνει ενώ και το μεταξόνιο μειώθηκε σε σχέση με το Street. Μπροστά έχει επιλεγεί ένα ανεστραμμένο πιρούνι και πίσω δύο αμορτισέρ. Όσο για τον υγρόψυκτο 750cc αποδίδει πλέον 8% περισσότερη ισχύ και ροπή σε σχέση με τον προκάτοχο του Street 750.
Πολλές όπως πάντα είναι οι επιλογές στον τομέα του customisation. Με μια πληθώρα αξεσουάρ και χρωματικών επιλογών, έχεις τη δυνατότητα να μετατρέψεις όπως εσύ επιθυμείς την ήδη ξεχωριστή HD σου.

HD 10

Με το νέο πανέμορφο Street Rod μπορεί ο καθένας από εμάς να μπει οικονομικά στον κόσμο της HD. Έναν κόσμο που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο οικοδεσπότης της βραδιάς και επικεφαλής της μάρκας Αριστείδης Αθανασίου γίνεται το «ναρκωτικό» από το οποίο δύσκολα μπορεί να απεξαρτηθεί κάποιος.

HD 9

Μαζί με το Street Rod είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά project με βάση το νέο μοντέλο, με τα όποια η ελληνική αντιπροσωπεία έχει λάβει μέρος σε διεθνής διαγωνισμούς customisation.

HD 4
Οι μοτοσυκλέτες στο τέλος «μίλησαν» και έδειξαν το αυθεντικό Harley Davidson DNA τους κλείνοντας την παρουσίαση με τον καλύτερο τρόπο. Ξερογκαζιές, “σκασίματα” και hard rock μουσική.

 

 

 

Όταν ο κατασκευαστής με την μεγαλύτερη επιρροή στο μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες σημαίνει πως τα πράγματα αλλάζουν
H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.