Caption: Η περιπέτεια δεν τελειώνει
Article Gallery:

Η ιταλική εταιρεία παρουσίασε τη νέα έκδοση Enduro του μεγάλου Multistrada που φέρει τον κινητήρα τις βασικής έκδοσης

56 MULTISTRADA 1260 ENDURO UC68182 Mid

Το είδαμε για πρώτη φορά το 2016. Το Multistrada 1200 Enduro ήταν η πρώτη travel endure του ιταλικού εργοστασίου. Το νέο 1260 Enduro, όπως ισχυρίζεται η Ducati είναι μια μοτοσυκλέτα με απεριόριστες δυνατότητες, πιο φιλικό με καλύτερες επιδόσεις προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις.

16 MULTISTRADA 1260 ENDURO UC68147 Mid

Το Enduro στην έκδοση του 2019, φτάνει τους 158 ίππους, οι οποίοι παράγονται από τον δικύλινδρο Testastretta των 1.262 κ.εκ., με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων (DVT). Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση έχει επιπλέον 64 κ.εκ και μια σειρά βελτιώσεων που του προσδίδουν εξαιρετικά ομαλή απόδοση σε όλο τον φάσμα των στροφών. Αυτό επιτρέπει λιγότερο συχνές αλλαγές σχέσεων, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να επικεντρώνεται στην απόλαυση της οδήγησης. Ενώ ο νέος κινητήρας Testastretta παρέχει εντυπωσιακή απόδοση, η ισχύς είναι απόλυτα εκμεταλλεύσιμη χάρη στα mode οδήγησης, τη νέα λειτουργία Ride by Wire, η οποία εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο γκαζιού και το DQS (Ducati Quick Shift) που λειτουργεί στα ανεβάσματα και τα κατεβάσματα. Το πακέτο ηλεκτρονικών περιλαμβάνει Cornering ABS της Bosch, cornering φώτα, Wheelie Control (έλεγχος σούζας), traction control και vehicle hold control.

31 MULTISTRADA 1260 ENDURO UC68162 Mid

Οι τροχοί είναι 19 "μπροστά και 17" πίσω ενώ ταυτόχρονα το Multistrada 1260 Enduro διαθέτει αναβαθμισμένη ηλεκτρονική ημι-ενεργή ανάρτηση Sachs (με διαδρομή 185mm εμπρός και πίσω) και ρεζερβουάρ 30 λίτρων.

25 MULTISTRADA 1260 ENDURO UC68155 Mid

Με αναβαθμισμένη εργονομία (η σέλα, το τιμόνι και το κέντρο βάρους είναι όλα χαμηλότερα από την έκδοση 1200) και με νέα ρύθμιση ανάρτησης εξασφαλίζει περισσότερη άνεση και διασκέδαση.

37 MULTISTRADA 1260 ENDURO UC68172 Mid

Το νέο σύστημα συνδεσιμότητας (HMI) εξασφαλίζει - μέσω μιας έγχρωμης οθόνης TFT 5 "και των χειριστηρίων - φιλικό προς τον χρήστη έλεγχο όλων των ρυθμίσεων και λειτουργιών της μοτοσυκλέτας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πολυμέσων Ducati (DMS) που συνδέει τη μοτοσυκλέτα με το smartphone μέσω Bluetooth, παρέχοντας πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες πολυμέσων (εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, μουσική). Ο εξοπλισμός του Multistrada 1260 Enduro περιλαμβάνει σύστημα αυτόματου ελέγχου ταχύτητας και σύστημα hands-free.

08 MULTISTRADA 1260 ENDURO UC68140 Mid

Το Multistrada 1260 Enduro είναι συμβατό με το νέο Ducati Link App. Αυτό επιτρέπει στον αναβάτη να ρυθμίσουν τη λειτουργία ταξιδιού (συνδυασμός λειτουργίας mode φόρτωσης και οδήγησης) και να προσαρμόσουν τις παραμέτρους όλων των mode οδήγησης (ABS, Ducati Traction Control κλπ.) μέσω του smartphone. Αυτή η ευέλικτη εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα διαστήματα συντήρησης, το εγχειρίδιο χρήστη και την εύρεση καταστήματος Ducati. Επιπλέον, το App Ducati Link επιτρέπει στους αναβάτες να αποθηκεύουν τις επιδόσεις και τις διαδρομές, ώστε να μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

17 MULTISTRADA 1260 ENDURO UC68148 Mid

Το νέο Multistrada 1260 Enduro θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο - Ducati Red και μπεζ - Sand. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, που περιλαμβάνουν πλαϊνές αλουμινένιες και top case, καθώς και έτοιμα εξοπλισμού (Touring, Sport, Urban και Enduro). Το Multistrada 1260 Enduro θα παρουσιαστεί επίσημα το Νοέμβριο στην έκθεση EICMA του Μιλάνου και θα φτάσει στις αντιπροσωπείες στις αρχές του 2019.

H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.
Αφού απέτυχε στην επίσημη παρουσίαση, ο Γάλλος ιδιοκτήτης της εταιρείας Ludovic Lazareth δημοσίευσε ένα βίντεο της μοτοσυκλέτας που πετάει σε δράση