Νεα Μοντελα

Suzuki GSX-S 300 2019: Δικύλινδρο 300άρι!

Με σχεδίαση που παραπέμπει σε GSX-750


21.09.2018

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές η Suzuki θα παρουσιάσει στις διεθνείς εκθέεις, εκτός της Katana μία ακόμη «γυμνή» μοτοσυκλέτα

suzuki gsx s 300 3

Ο λόγος για ένα GSX-S 300 κ.εκ. που θα κατασκευάζεται πιθανότατα στην Κίνα από την Haοjue που αποτελεί συνεργάτη της Suzuki στην ασιατική χώρα.

Τους ισχυρισμούς για την ύπαρξη του νέου μοντέλου ενισχύουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν κατατεθεί σε αρμόδια υπηρεσία του κινεζικού κράτους , αλλά και η συνεργασία των δύο εταιρειών στην υλοποίηση των GSX-250R και V-Strom 250.

suzuki gsx s 300 6

Από τις εικόνες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αλλά και φωτογραφίες που διέρρευσαν στον τύπο από άγνωστη πηγή φαίνεται ξεκάθαρα πως στον εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας περιλαμβάνεται ABS, στοιχείο απαραίτητο για την διάθεση και πώληση στην Ευρώπη μοτοσυκλετών άνω των 125 κ.εκ.

suzuki gsx s 300 4

Φαίνεται επίσης ο κινητήρας να μοιάζει αρκετά με αυτόν των V-Strom και GSX-R, ενώ στον υπόλοιπο εξοπλισμό διακρίνεται ανεστραμμένο πιρούνι και όργανα με οθόνη LCD.

suzuki gsx s 300 7

Αυτό που αλλάζει ολοκληρωτικά σε σχέση με τα δύο προηγούμενα μοντέλα, είναι τόσο το πλαίσιο όσο και το ψαλίδι, που ίσως είναι το αποτέλεσμα εξέλιξης που έγινε τους τελευταίους μήνες.

suzuki gsx s 300 8

Για να μάθουμε περισσότερα θα πρέπει να περιμένουμε την Intermot ή το αργότερο την EICMA.

suzuki gsx s 300 9

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400