Νεα Μοντελα

Νέο Scrambler Icon από την Ducati

Ήρθε η ώρα της ανανέωσης


11.09.2018

 

Με κυρίως αισθητικές και... ηλεκτρονικές αλλαγές η Ducati μας παρουσίασε το ανανεωμένο Icon

Το μυστήριο λύθηκε και το #Joyvolution στο οποίο αναφερόταν η Ducati δεν ήταν άλλο από το ανανεωμένο Scrabler Icon. Όμορφο όπως ο προκάτοχος του, το Icon χρησιμοποιεί τον γνωστό κινητήρα των 803 κ.εκ. του Monster 796. Μερικές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν αμέσως από πλευράς εμφάνισης είναι, τα νέα πλαϊνά στο ρεζερβουάρ, οι νέες ζάντες, το νέο κάλυμμα τελικού και λαιμού της εξάτμισης και οι νέοι διακόπτες.

 

Ducati 10

Νέα είναι και η σέλα ενώ το μοναδικό στρογγυλό όργανο του Icon πλέον δείχνει στάθμη καυσίμου και σχέση στο κιβώτιο. Όπως κάθε νέα μοτοσυκλέτα που βγαίνει στην αγορά έτσι και το Icon παρέχει, σαν έξτρα βέβαια, τη δυνατότητα να συνδέσετε το κινητό σας ενσωματώνοντας στην ψηφιακή οθόνη τις λειτουργίες του Ducati Multimedia System.

 

Ducati 6

Τα φώτα του Icon είναι LED και τα Daytime Running Lights μπροστά και πίσω προσδίδουν ακόμα μια όμορφή πινελιά στη μοτοσυκλέτα. Χαρακτηριστικό είναι το μαύρο «Χ» που διακρίνεται πίσω από τη γυάλινη επιφάνειά. Οι χρωματικές επιλογές είναι δύο, το 62 Yellow (κίτρινο) και Atomic Tangerine (πορτοκαλί).

 

Ducati 5

Όμως ομορφιά χωρίς μυαλό δεν γίνεται και έτσι οι Ιταλοί έχουν ''προικίσει'' τη μοτοσυκλέτα με το Bosch 9.1 MP Cornering ABS και νέο συστήματα αντιμπλοκαρίσματος τροχών. Όπως έχει ανακοινώσει η Ducati οι συγκεκριμένες αλλαγές θα επέλθουν και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας μελλοντικά. Τέλος να σημειώσουμε πως οι αναρτήσεις της Kayaba έχουν επαναρυθμιστεί, τόσο στο μπροστινό ανεστραμμένο πιρούνι όσο και στο μονό πίσω αμορτισέρ.

 

Ducati 3

Το ανανεωμένο Scrambler Icon θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο, ενω δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος «βρέχει» νέα μοντέλα στην έκθεση του Μιλάνου 
Η Benelli παρουσίασε το νέο 302S, ένα από το πιο ενδιαφέροντα μοντέλα για την ελληνική αγορά
Με ένα video η Akrapovic μας «περιγράφει» με τον καλύτερο τρόπο την σχεδίαση, κατασκευή και εφαρμογή ενός συστήματος εξάτμισης για τον «πύραυλο» του Borgo Panigale
Η κορυφαία της σειράς Gold Wing ‘Tour’ με Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission), θα διατίθεται με μία νέα ‘Pearl Hawkseye Blue’