Νεα Μοντελα

Harley-Davidson LiveWire 2019: Έτοιμο το πρώτο ηλεκτρικό cruiser

Οι Αμερικάνοι ανοίγουν τα φτερά τους


03.09.2018

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2019 θα είναι μια από τις σημαντικότερες χρονιές στην ιστορία του Αμερικανού κατασκευαστή

Η εμβληματική μάρκα αλλάζει και αυτό φαίνεται από τα μοντέλα που έχουμε δει έως τώρα και θα παρουσιαστούν το 2019 και το 2020. Streetfighter, Pan America και FXDR 114 είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δούμε τα επόμενα χρόνια.

2019 Harley Davidson LiveWire electric cruiser 16

Αναπόσπαστο κομμάτι των εξελίξεων είναι και το πρώτο ηλεκτρικό cruiser της H-D. Το LiveWire το πρωτοείδαμε το 2014 και από τότε έχει δεχθείι πολλές αναβαθμίσεις. Τώρα το πιο φουτουριστικό δίκυκλο της Harley-Davidson είναι τελικά έτοιμο για παραγωγή.

2019 Harley Davidson LiveWire electric cruiser 17

Η H-D ισχυρίζεται ότι η μοτοσυκλέτα παραγωγής θα είναι σχεδόν εντελώς διαφορετική από αυτήν που είδαμε πριν λίγα χρόνια με την απόδοση και τη λειτουργικότητα να έχουν περάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

2019 Harley Davidson LiveWire electric cruiser 8

Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι:

  • Σύνδεση με smartphone μέσω της οθόνης TFT
  • Φρένα Brembo
  • Πλήρως ρυθμιζόμενο πακέτο ανάρτησης Showa
  • Λειτουργία γρήγορης φόρτισης χρησιμοποιώντας οικιακή πρίζα
  • Εύκολη πρόσβαση στη χαρτογράφηση και στο διαγνωστικό σύστημα της μοτοσυκλέτας

2019 Harley Davidson LiveWire electric cruiser 12

H τιμή, η ισχύς και η ροπή, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη αλλά είμαστε βέβαιοι ότι το αληθινό πνεύμα της H-D θα παραμείνει ενσωματωμένο στο DNA της μοτοσυκλέτας, ακόμα κι αν πρόκειται για είναι ηλεκτρικό cruiser.

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400