Νεα Μοντελα

Harley-Davidson LiveWire 2019: Έτοιμο το πρώτο ηλεκτρικό cruiser

Οι Αμερικάνοι ανοίγουν τα φτερά τους


03.09.2018

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2019 θα είναι μια από τις σημαντικότερες χρονιές στην ιστορία του Αμερικανού κατασκευαστή

Η εμβληματική μάρκα αλλάζει και αυτό φαίνεται από τα μοντέλα που έχουμε δει έως τώρα και θα παρουσιαστούν το 2019 και το 2020. Streetfighter, Pan America και FXDR 114 είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δούμε τα επόμενα χρόνια.

2019 Harley Davidson LiveWire electric cruiser 16

Αναπόσπαστο κομμάτι των εξελίξεων είναι και το πρώτο ηλεκτρικό cruiser της H-D. Το LiveWire το πρωτοείδαμε το 2014 και από τότε έχει δεχθείι πολλές αναβαθμίσεις. Τώρα το πιο φουτουριστικό δίκυκλο της Harley-Davidson είναι τελικά έτοιμο για παραγωγή.

2019 Harley Davidson LiveWire electric cruiser 17

Η H-D ισχυρίζεται ότι η μοτοσυκλέτα παραγωγής θα είναι σχεδόν εντελώς διαφορετική από αυτήν που είδαμε πριν λίγα χρόνια με την απόδοση και τη λειτουργικότητα να έχουν περάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

2019 Harley Davidson LiveWire electric cruiser 8

Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι:

  • Σύνδεση με smartphone μέσω της οθόνης TFT
  • Φρένα Brembo
  • Πλήρως ρυθμιζόμενο πακέτο ανάρτησης Showa
  • Λειτουργία γρήγορης φόρτισης χρησιμοποιώντας οικιακή πρίζα
  • Εύκολη πρόσβαση στη χαρτογράφηση και στο διαγνωστικό σύστημα της μοτοσυκλέτας

2019 Harley Davidson LiveWire electric cruiser 12

H τιμή, η ισχύς και η ροπή, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη αλλά είμαστε βέβαιοι ότι το αληθινό πνεύμα της H-D θα παραμείνει ενσωματωμένο στο DNA της μοτοσυκλέτας, ακόμα κι αν πρόκειται για είναι ηλεκτρικό cruiser.

Η Suzuki επιβεβαίωσε πως σταματάει την παραγωγή του Hayabusa, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μιας εκ των πιο ισχυρών μοτοσυκλετών παραγωγής που φτιάχτηκαν ποτέ
Λίγο πριν λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του, o Dani Pedrosa έλαβε δυο «μεγάλα» δώρα από την Honda
Την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο δρόμο. Μια βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα βγάλει προς πώληση τις race replica μοτοσυκλέτες ενός εκ των πιο φιλόδοξων project στην ιστορία των αγώνων MotoGP/WSBK 
Μια ισπανική εταιρεία με το όνομα Japan Legends, μας θυμίζει πως ήταν οι μοτοσυκλέτες πριν από μερικές δεκαετίες. Τότε που ως πιτσιρικάδες μας έτρεχαν τα σάλια βλέποντας «μηχανάκια»