Αύξηση πωλήσεων για την Triumph για το 2017

Έως και 50% σε σχέση με πέρσι


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  20.12.2017

Ανοδικές τάσεις στις πωλήσεις για την Tirumph, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Βρετανική αγορά μοτοσυκλετών

 

 

Φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν η καλύτερη χρονιά στις πωλήσεις για τους κατασκευαστές μοτοσυκλετών. Σε μία χρονιά όπου όλες οι αγορές μοτοσυκλετών δοκιμάζονται από τις μέτριες πωλήσεις και ειδικότερα στη Βρετανία όπου ο Νοέμβριος σημείωσε πτώση κατά 15,5%, η Triumph δείχνει ακλόνητη. Ο κατασκευαστής από την Μ. Βρετανία αύξησε κατά 48% τα ετήσια κέρδη του προ φόρων, από τα 16,6 εκατομμύρια λίρες στα 24,7.

 

Triumph Sales 4

Τα οικονομικά αποτελέσματα στα τέλη Ιουνίου του 2017 δείχνουν πως οι πωλήσεις μοτοσυκλετών για την Triumph αυξήθηκαν, από 56.253 μονάδες σε 63.404, με το 86% αυτών να πωλούνται στο εξωτερικό.

Η εταιρεία ηγέτης στην αγοράς για τις μοτοσυκλέτες άνω των 500κ.εκ. στο Ηνωμένο Βασίλειο, είδε την νέα της σειρά μοντέλων Bonneville να τυγχάνει ιδιαίτερης προτίμησης από το αγοραστικό κοινό. Συγκεκριμένα το Bobber αποτέλεσε το best seller της εταιρίας για τα πρώτο μισό της φετινής χρονιάς.

Εκπρόσωπος της Triumph δήλωσε: «Μπροστά στις συνεχιζόμενες δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, συμπεριλαμβανομένου του Brexit, ο όμιλος Triumph έχει καταφέρει να διατηρήσει τη δέσμευσή του για έρευνα και ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρνει τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων του».

 

Triumph Sales 3

Όταν ο κατασκευαστής με την μεγαλύτερη επιρροή στο μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες σημαίνει πως τα πράγματα αλλάζουν
H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.