Έρχεται το Ducati World το 2019

Εντός του Mirabilandia Park, του δεύτερου μεγαλύτερου θεματικου πάρκου της Ιταλίας


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  27.11.2017

Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν τις βόλτες τους και όλες τις δραστηριότητες που προσφέρει ένα θεματικό πάρκο, με την υπογραφή βέβαια της Ducati.

 

 

Το Mirabilandia Park βρίσκεται στην περιοχή Emilia-Romagna, όπου γεννήθηκε η Ducati και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Ιταλίας .
Η Parc Reunidos, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές θεματικών πάρκων, έχει αναλάβει την κατασκευή του πάρκου της Ducati, κάτι που δείχνει πως οι Ιταλοί έχουν πάρει πολύ σοβαρά την συγκεκριμένη επένδυση. Το Ducati World θα «απλώνεται» σε μία έκταση 35.000τ.μ. απο τα συνολικά 850.000τ.μ. του Mirabilandia Park και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2019.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να προκαλέσουν τα roller coster και παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας που θα προσομοιώνουν την οδήγηση των μοτοσυκλετών της Ducati. Θα υπάρχει επίσης μια ποικιλία από προσομοιωτές για να δίνεται η δυνατότητα στους μικρούς μα και μεγαλύτερους σε ηλικία επισκέπτες, να ζήσουν την εμπειρίας οδήγησης μιας Ducati.

Το πάρκο αυτό εκτός των άλλων θα αποτελεί και μια τεράστια έκθεση μοτοσυκλετών και ρούχων της Ducati.
Τέλος μεγάλη βάση θα δοθεί στην δημιουργία ενός ξεχωριστού χώρου που θα παρουσιάζονται τα ενενήντα χρόνια ιστορίας της Ιταλικής μάρκας.

Για να δούμε λοιπόν αν θα μπορέσουμε επιτέλους να οδηγήσουμε μια Ducati Panigale V4, έστω και εικονικά.

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400