Ο Robbie Madison θα «πλεύσει» ένα KTM στο λιμάνι του Σίδνεϊ (Video)


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  05.10.2017

Ο Robbie Madison θα δαμάσει τα κύματα σε show που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Σίδνεϊ

 

 

Μετά το «σπάσιμο» του ρεκόρ οδήγησης ή καλύτερα πλεύσης της μοτοσυκλέτας του για 31,8 χιλιόμετρα πάνω στο νερό ο Maddisonή καλύτερα πλεύσης της μοτοσυκλέτας του για 31,8 χιλιόμετρα πάνω στο νερό ο Maddison ετοιμάζεται να δώσει μια “παράσταση” μπροστά στους συμπατριώτες του.

Θα οδηγήσει την μοτοσυκλέτα του στο Cockle Bay, Darling Harbour του Σίδνεϊ, λαμβάνοντας μέρος στο Sydney Motorcycle Show που γίνεται από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου.

maddison front

Θα είναι η πρώτη φορά που το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά τον Madison να «δαμάζει» τα κύματα. Επίσης οι θαυμαστές θα είναι σε θέση να θαυμάσουν από κοντά την μοναδική ειδικά τροποποιημένη μοτοσυκλέτα του.

Ο μύθος του FMX, που πραγματοποίησε για πρώτη φορά αυτό το εγχείρημα το 2015, όταν οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του κοντά στο Teahupoo στην Ταϊτή, δήλωσε ενθουσιασμένος που φέρνει επιτέλους αυτό το show στο Σίδνεϊ για τους συμπατριώτες του.

 

"Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στο Σίδνεϊ και θα οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα μου μπροστά στο Αυστραλιανό κοινό στην καρδιά της πόλης στο Cockle Bay", δήλωσε ο Maddison.

Ο Maddison θα οδηγήσει σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή που θα προσομοιώνει μία παραδοσιακή πίστα Flat Track.

"Θα δημιουργήσουμε μια διαδρομή στυλ Flat Track στο νερό και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα απίστευτο θέαμα"

maddison beach

 

 

 

Όταν ο κατασκευαστής με την μεγαλύτερη επιρροή στο μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες σημαίνει πως τα πράγματα αλλάζουν
H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.