Η Casey Stoner οδηγεί την Ducati Panigale V4

Ο Αυστραλός πρωταθλητής πήρε μια “τετρακύλινδρη” γεύση


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  30.09.2017

O Casey Stoner δοκίμασε την Ducati Panigale V4 στην πίστα της Valencia και το απόλαυσε ιδιαίτερα!


Μπορεί ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP να αρνείται να επιστέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά δείχνει επίσης να αδυνατεί να μείνει μακριά από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας.
Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας και ιστοσελίδας MCN οδήγησε μια Ducati Panigale V4 στις δοκιμές που πραγματοποίησαν οι Ιταλοί, στην πίστα της Valencia.

Stoner V42

Οι εικόνες δείχνουν να απολαμβάνει ιδιαίτερα το νέο πανίσχυρο superbike της Ducati.

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν τον νέο V4 να έχει ένα εντελώς νέο ηλεκτρονικό πακέτο, σε σύγκριση με τον απερχόμενο δικύλινδρο Panigale, που θα δίνουν στον αναβάτη μια εντελώς νέο οδηγική εμπειρία.

Πιστεύεται πώς έχει γίνει σημαντική πρόοδος στην λειτουργία της μοτοσυκλέτας κατά την επιτάχυνσης και το φρενάρισμα αυτής. O νέος κινητήρας Stradale έχει δοκιμαστεί παράλληλα σχεδόν σε κάθε τεστ που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους 12 μήνες, με την αγωνιστική μοτοσυκλέτα της Ducati Team MotoGP. Η στενή συνεργασία του αγωνιστικού τμήματός με αυτό της παραγωγής, εξασφαλίζουν την επιτυχία του νέου ιταλικού υπερόπλου. Αναμένουμε λοιπόν μια μοτοσυκλέτα παραγωγής με επιδόσεις MotoGP!

Stoner V41

Ενώ ο Casey Stoner δεν σχολιάζει το ρόλο του στην ανάπτυξη των νέων μοντέλων, ακούστηκε πάραυτα πως ανέφερε κάποια πολύ θετικά για το νέο κινητήρα.

Συγκεκριμένα άφησε να εννοηθεί πώς θα είναι ένα «πολύ δυνατό» σύνολο που θα μοιράζεται αρκετά χαρακτηριστικά των μοτοσυκλετών του MotoGP, με λιγότερη ιπποδύναμη.
Ανέφερε πως η μοτοσυκλέτα είναι αρκετά πιο ευέλικτη σε σχέση με την προκάτοχό της. Υπογράμμισε μάλιστα την άψογη συμπεριφορά στις στροφές, ένα στοιχείο στο οποίο βοήθησε ιδιαίτερα και το νέο πλαίσιο που χρησιμοποιήθηκε μαζί με το νέο εξελιγμένο ηλεκτρονικό πακέτο που διαθέτει.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο από την Ducati παρά μόνο της ενημέρωση που αναφέρει πως θα υπάρξουν δύο εκδόσεις του V4 το 2018, τα μοντέλα Panigale V4, και Panigale V4 S.

ΠΗΓΗ: MCN

Το μικρό on off της Benelli, έφτασε και στην χώρα μας 
Το 2012 ίδρυσε την VR46 Racing Apparel, η οποία απασχολεί σήμερα 80 υπαλλήλους και κάνει κύκλο εργασιών εκατομμυρίων ευρώ
Το 650ΝΚ είναι ένα ακόμη μοντέλο της CF Moto. Της εταιρείας που γνωρίσαμε πέρσι στην χώρα μας
Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε μια περιορισμένη έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της σειράς Neo Sports Café