Οι 12 Ducati Panigale V4 του "Race of Champions" που θα δημοπρατηθούν

12 μοναδικές και υπέροχες


17.07.2018

Οι δώδεκα ειδικά διαμορφωμένες Panigale V4 S, για το Race of Champions που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του WDW 2018, θα δημοπρατηθούν στο eBay μετά τον αγώνα

Η διαδικασία θα ανοίξει στις 18:00 το Σάββατο 21 Ιουλίου και θα κλείσει στις 18:00 το Σάββατο 27 Ιουλίου

Η αντίστροφη μέτρηση για το WDW 2018 έχει σχεδόν τελειώσει. Χιλιάδες ducatisti θα εισβάλουν στην Αδριατική Ριβιέρα και στην πίστα Marco Simoncelli World Circuit από τις 20 έως τις 22 Ιουλίου!

WDW18 race of champions UC66643 High

Το επίκεντρο του τριήμερου WDW θα είναι το "Race of Champions". Ο Dovizioso, ο Lorenzo, ο Petrucci, ο Miller, ο Davies, ο Melandri, ο Rinaldi, ο Pirro, ο Abraham, ο Rabat και ο Fores, αλλά και ο θρυλικός Troy Bayliss, θα αναμετρηθούν σε έναν συναρπαστικό αγώνα με την ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής Panigale V4 S.

Οι δώδεκα αναβάτες θα στηθούν το grid στις 13:00 το Σάββατο 21 Ιουλίου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο δορυφορικό κανάλι SKY Sport Italia.

Panigale V4S Melandri UC66641 High

Οι δώδεκα - όλες μοναδικές - μοτοσυκλέτες μπορούν να αγοραστούν μέσω δημοπρασίας στο eBay. Για τους φανατικούς της Ducati, αυτό είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα. Για να συνοδεύσει αυτή την ειδική πώληση, το eBay δημιουργεί ένα κατάστημα Ducati με θέμα "Race of Champions".

Panigale V4S Lorenzo UC66640 High

Κάθε Panigale διαθέτει ειδικό βάψιμο με βάση την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας των συμμετεχόντων στους αγώνες MotoGP ή SBK. Μια μικρή ταμπέλα στην τιμονόπλακα θα γράφει το όνομα του αναβάτη και τον αριθμό του. Το αυτόγραφο του θα γραφτεί με ανεξίτηλη μελάνη στο ρεζερβουάρ πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Πιστοποιητικό γνησιότητας, υπογεγραμμένο απευθείας από τον κ. Claudio Domenicali, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ducati Motor Holding, θα δώσει την προστιθέμενη αξία αγοράς. Επιπλέον, οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν μια σειρά από ειδικά εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν στο του "Race of Champions" και ένα πλήρες σύνολο αυθεντικών αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των εξατμίσεων, που απαιτούνται για τη νόμιμη χρήση του δρόμου.

Όταν ο κατασκευαστής με την μεγαλύτερη επιρροή στο μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες σημαίνει πως τα πράγματα αλλάζουν
H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.