Οι αναβάτες που θα δώσουν το "παρών" στο WDW 2018

Η αντίστροφη μέτρηση για την World Ducati Week 2018 έχει αρχίσει


29.05.2018

Ο Andrea Dovizioso και ο Jorge Lorenzo ήταν μεταξύ των πρώτων που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους. Οι δύο αναβάτες της ομάδας Ducati MotoGP Team είναι μόνο δύο από την πλούσια λίστα πρωταθλητών που κάνει την WDW2018 ακόμα πιο συναρπαστική

Η αντίστροφη μέτρηση για την World Ducati Week 2018 έχει αρχίσει. Η μεγαλύτερη διεθνής συνάντηση Ducati, η οποία διεξάγεται από τις 20 έως τις 22 Ιουλίου, θα προσελκύσει χιλιάδες Ducatisti και παθιασμένους μοτοσυκλετιστές από όλο τον κόσμο που είναι έτοιμοι να εισβάλουν ειρηνικά στην Αδριατική ακτή και την πίστα ''Marco Simoncelli'' στο Misano.

ducati riders wdw 2018 6

Οι προετοιμασίες για αυτό το συναρπαστικό και μοναδικό event είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι αναβάτες της Ducati έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους. Είναι έτοιμοι να συναντήσουν τους φίλους τους προσωπικά και να μοιραστούν μαζί τους το πάθος τους στην πίστα και στα paddock της πίστας του Misano, αλλά και στις πολλές δραστηριότητες που προγραμματίζονται για το WDW2018 σε διάφορες τοποθεσίες της Riviera Romagnola.

ducati riders wdw 2018 8

Ο Andrea Dovizioso και ο Jorge Lorenzo ήταν μεταξύ των πρώτων που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους. Οι δύο επίσημοι αναβάτες της ομάδας Ducati MotoGP Team είναι μόνο δύο από την πλούσια λίστα πρωταθλητών που κάνει την WDW2018 ακόμα πιο συναρπαστική. Παρόντες θα είναι και αρκετοί διάσημοι αναβάτες από το παρελθόν όπως οι Casey Stoner, Troy Bayliss και Carlos Checa, οι οποίοι έχουν κερδίσει σημαντικούς τίτλους πρωταθλημάτων στα MotoGP και SBK με την Ducati. Ο Michele Pirro, ο επίσημος αναβάτης δοκιμών της Ducati και αδιαμφισβήτητος ηγέτης του ιταλικού πρωταθλήματος ταχύτητας θα παρευρίσκεται επίσης.

ducati riders wdw 2018 7

Βασικό ρόλο θα διαδραματίσουν και οι αναβάτες της ομάδας Aruba.it Racing - Ducati, Chaz Davies και Marco Melandri, οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Superbike. Μαζί τους είναι και ο Michael Ruben Rinaldi, ο νέος αναβάτης της ομάδας και πρωταθλητής της κατηγορίας Superstock 1000 με Ducati το 2017.

ducati riders wdw 2018 2

Η ομάδα Alma Pramac Racing Team θα είναι στην WDW με τους Danilo Petrucci και Jack Miller, καθώς και άλλoι αναβάτες όπως Tito Rabat, Xavier Simeon, Alvaro Bautista, Karel Abraham απο το MotoGP και Xavi Fores και Lorenzo Zanetti από το WorldSBK.

ducati riders wdw 2018 3

Οι αναβάτες θα συμμετάσχουν σε πολλές δραστηριότητες όπως αγώνες, συνεντεύξεις, συνομιλίες με τους συμμετέχοντες δίνοντας αυτόγραφα και selfies με όσο το δυνατόν περισσότερους από τους χιλιάδες συμμετέχοντες που θα βρίσκονται στην πίστα του Misano κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της WDW2018.

ducati riders wdw 2018 5

Για περισσότερες πληροφορίες και για να είστε ενήμεροι με όλα τα νέα σε πραγματικό χρόνο, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η νέα επίσημη εφαρμογή της παγκόσμιας Ducati Week 2018 είναι διαθέσιμη για δωρεάν download. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η εφαρμογή WDW θα επιτρέψει σε εκείνους που την ενεργοποιούν να συμμετέχουν σε παιχνίδια και να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές ευκαιρίες. Διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή WDW από το Apple Store και το Play Store.

Για να εξασφαλίσετε την θέση σας στην WDW2018, μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας τώρα με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί, μεταβείτε στον ιστότοπο WDW2018 για όλες τις λεπτομέρειες.

Όταν ο κατασκευαστής με την μεγαλύτερη επιρροή στο μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες σημαίνει πως τα πράγματα αλλάζουν
H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.