Ο Marquez σε δοκιμές μονοθεσίου F1

Μαζί με Pedrosa και Cairoli


22.05.2018

Μια πρώτη γεύση από μονοθέσιο Formula 1 θα πάρει ο Marc Marquez τον επόμενο μήνα στην πίστα Red Bull Ring

Στις 5 και 6 Ιουνίου στις προγραμματισμένες δοκιμές της ομάδας της Red Bull στην Αυστρία, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP θα οδηγήσει μονοθέσιο της ομάδας. Μαζί με τον Ισπανό θα οδηγήσουν και ο team mate του στην ομάδα της Repsol Honda, Dani Pedrosa και ο εννέα φορές Πρωταθλητής Motocross, Toni Cairoli.

marquez f1 3

Παραμένει ακόμη άγνωστο πιο μονοθέσιο θα οδηγήσουν οι τρεις αναβάτες. Πιθανότατα να είναι το μονοθέσιο με τον V8 κινητήρα από το 2013 και μετά. Οι τρεις αναβάτες θα μεταβούν στην έδρα της ομάδας στο Milton Keynes όπου θα εκπαιδευτούν στον προσομοιωτή.

marquez f1 4

Ο Marquez και ο Pedrosa οδήγησαν μονοθέσιο F3 στο event Honda Thanks Day στο Motegi τον περασμένο Δεκέμβριο.

 lorenzo f1

Πριν δύο χρόνια το αντίπαλο δέος της Red Bull, η Monster, είχε πραγματοποιήσει αντίστοιχες δοκιμές με τον Jorge Lorenzo να δοκιμάζει το μονοθέσιο της Mercedes με το οποίο ο Lewis Hamilton πήρε τον τίτλο το 2014.

rossi f1

Ο Valentino Rossi έχει βρεθεί πολλές φορές στο κάθισμα μονοθεσίου της Ferrari πριν την τελική του απόφαση να παραμείνει στα MotoGP το 2006 και να μην αλλάξει «στρατόπεδο».

Πηγή: motorsport.com

Όταν ο κατασκευαστής με την μεγαλύτερη επιρροή στο μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες σημαίνει πως τα πράγματα αλλάζουν
H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.