Ο Travis Pastrana θα επιχειρήσει τρία από τα πιο επικίνδυνα άλματα του Evel Knievel (Video)

Και όλα αυτά σε ένα event στις 8 Ιουλίου


26.06.2018

Είναι τρελός ο Pastrana! Θα πηδήξει πάνω από το συντριβάνι του Ceasars Palace, από 50 αυτοκίνητα και 14 λεωφορεία!

Η καριέρα του Evel Knievel, του πιο διάσημου stunt rider όλων των εποχών, ξεκίνησε στις 31 Δεκεμβρίου 1967 όταν απογειώθηκε πάνω από το σιντριβάνι του Ceasars Palace. Το άλμα στέφθηκε από πλήρη αποτυχία αφού ο Knievel τσακίστηκε στην κυριολεξία, όμως το γεγονός αυτό τον έκανε παγκοσμίως γνωστό σε μια νύχτα!

Ο Travis Pastrana, είναι ήδη διάσημος. Ο πιο γνωστός και επιτυχημένος αναβάτης του freestyle Motocross βρίσκεται στην δύση της καριέρας του αλλά αυτό δεν τον πτοεί. Ο Αμερικάνος θα προσπαθήσει να κάνει ότι δεν πέτυχε ο Knievel τότε αλλά δεν θα σταματήσει εκεί.

Τη νύχτα τις 8ης Ιουλίου σε ζωντανή μετάδοση θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει δύο ακόμη άλματα του θρυλικού Evel. Η μόνη διαφορά… ότι θα προσπαθήσει να τα κάνει με μια Indian και όχι με μια Harley-Davidson όπως έκανε ο Knievel.

travis pastrana vs evel knievel 3

Εκτός του άλματος πάνω από το σιντριβάνι του Ceasars Palace, ο Pastrana θα πηδήξει πάνω από 50 αυτοκίνητα, όπως έκανε ο Evel το 1972 στο Los Angeles Memorial Coliseum. Στο τρίτο άλμα ο Pastrana θα πραγματοποιήσει μια πτήση πάνω από 14 λεωφορεία, όπως έκανε ο συμπατριώτης του τον Οκτώβριο του 1975.

travis pastrana vs evel knievel 2

Πενήντα χρόνια μετά το Evel Live όπως έχει ονομαστεί το event θα διοργανωθεί από την εταιρεία Nitro Circus που ανήκει στον Travis. Η επίδειξη θα έχει διάρκεια τριών ωρών και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τα μέλη της οικογένειας του Knievel.

H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.
Αφού απέτυχε στην επίσημη παρουσίαση, ο Γάλλος ιδιοκτήτης της εταιρείας Ludovic Lazareth δημοσίευσε ένα βίντεο της μοτοσυκλέτας που πετάει σε δράση