Η BMW θα «δανείζει» σκούτερ για κίνηση στην πόλη

Όπως ήδη πραγματοποιεί μέσω του DriveNow με τα αυτοκίνητα της


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  15.03.2018

Μετά το BMW Concept Link που αναμένεται σε τρία χρόνια η γερμανική εταιρία δείχνει μια μεγάλη ευαισθησία για τις μετακινήσεις κυρίως εντός τον αστικών κέντρων

 

Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο ενός συστήματος «δανεισμού» των σκούτερ της στις μεγάλες πόλεις. Σκοπός είναι η διευκόλυνση αυτών που θα θέλουν να μετακινηθούν εύκολα στα κέντρα των αστικών κέντρων χωρίς να ανησυχούν για την χρονοβόρα κίνηση.

 

 

bmw c evolution

 

Η BMW «τρέχει» ένα παρόμοιο πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά της μέσω του DriveNow, όπου μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με χρέωση ανά λεπτό. Το όλο concept αναμένεται να ξεκινήσει πιλοτικά απο τον Μάιο σε διάφορες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.


Οι ιθύνοντες του γερμανικού εργοστασίου επιβεβαίωσαν πως η BMW σκέφτεται να αναπτύξει ένα δεύτερο ηλεκτρικό σκούτερ, το οποίο θα «έρθει» παράλληλα με το Concwpr Link. Το νέο σκούτερ θα έχει μικρότερο μέγεθος και θα στοχεύει, πιθανώς, περισσότερο στις αστικές μετακινήσεις.

 

Το μικρό on off της Benelli, έφτασε και στην χώρα μας 
Το 2012 ίδρυσε την VR46 Racing Apparel, η οποία απασχολεί σήμερα 80 υπαλλήλους και κάνει κύκλο εργασιών εκατομμυρίων ευρώ
Το 650ΝΚ είναι ένα ακόμη μοντέλο της CF Moto. Της εταιρείας που γνωρίσαμε πέρσι στην χώρα μας
Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε μια περιορισμένη έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της σειράς Neo Sports Café