Σε δημοπρασία η Triumph Bonneville του Brad Pitt

Αναμένεται να αγγίξει τις 30.000 λίρες!


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  16.02.2018

Μια ξεχωριστή έκδοση της Triumph Bonneville, που ανήκε στον Brad Pitt, πρόκειται να δημοπρατηθεί στο MCN London Motorcycle Show

Το 2009 κατασκευάστηκαν τρεις Bonneville Bud Ekins Desert Scrambler Special. Το όνομα της μοτοσυκλέτας δόθηκε από τον αναβάτη - κασκαντέρ, Bud Ekins που απεβίωσε το 2008.

Ο Ekins ήταν στενός φίλος του Steve McQueen και αγωνιζόταν μαζί με το θρύλο του Hollywood τη δεκαετία του 1960. Οι ξεχωριστές αυτές εκδόσεις, κατασκευάστηκαν από τον Brad Holstein για λογαριασμό της Triumph και σχεδιάστηκαν με βάση τα αγωνιστικά Desert Sled που λάτρευαν ο McQuenn και ο Ekins..

Ο παραγωγός του Oceans 11, Jerry Weintaub, έκανε δώρο στον Brad Pitt μία από τις οτοσυκλέτες για τα γενέθλια του, με την ευχή του χαραγμένη στην τάπα του ρεζερβουάρ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις η αξία της μοτοσυκλέτας αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 20.000 και 30.000 λιρών στον πλειστηριασμό που θα γίνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

«Είναι σε καλή κατάσταση και έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα από τον σημερινό ιδιοκτήτη» ανέφερε ο υπεύθυνος της δημοπρασίας και συμπλήρωσε, «Η Triumph διατηρεί τις πινακίδες κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας από τον πρώην ιδιοκτήτη, Brad Pitt. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά στο δρόμο και να μην μείνει απλά ένα έκθεμα σε κάποια συλλογή»

Διαβάστε εδώ την δοκιμή της Triumph Bonneville T100

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400