Σε δημοπρασία η Triumph Bonneville του Brad Pitt

Αναμένεται να αγγίξει τις 30.000 λίρες!


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  16.02.2018

Μια ξεχωριστή έκδοση της Triumph Bonneville, που ανήκε στον Brad Pitt, πρόκειται να δημοπρατηθεί στο MCN London Motorcycle Show

Το 2009 κατασκευάστηκαν τρεις Bonneville Bud Ekins Desert Scrambler Special. Το όνομα της μοτοσυκλέτας δόθηκε από τον αναβάτη - κασκαντέρ, Bud Ekins που απεβίωσε το 2008.

Ο Ekins ήταν στενός φίλος του Steve McQueen και αγωνιζόταν μαζί με το θρύλο του Hollywood τη δεκαετία του 1960. Οι ξεχωριστές αυτές εκδόσεις, κατασκευάστηκαν από τον Brad Holstein για λογαριασμό της Triumph και σχεδιάστηκαν με βάση τα αγωνιστικά Desert Sled που λάτρευαν ο McQuenn και ο Ekins..

Ο παραγωγός του Oceans 11, Jerry Weintaub, έκανε δώρο στον Brad Pitt μία από τις οτοσυκλέτες για τα γενέθλια του, με την ευχή του χαραγμένη στην τάπα του ρεζερβουάρ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις η αξία της μοτοσυκλέτας αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 20.000 και 30.000 λιρών στον πλειστηριασμό που θα γίνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

«Είναι σε καλή κατάσταση και έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα από τον σημερινό ιδιοκτήτη» ανέφερε ο υπεύθυνος της δημοπρασίας και συμπλήρωσε, «Η Triumph διατηρεί τις πινακίδες κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας από τον πρώην ιδιοκτήτη, Brad Pitt. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά στο δρόμο και να μην μείνει απλά ένα έκθεμα σε κάποια συλλογή»

Διαβάστε εδώ την δοκιμή της Triumph Bonneville T100

Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.
Αφού απέτυχε στην επίσημη παρουσίαση, ο Γάλλος ιδιοκτήτης της εταιρείας Ludovic Lazareth δημοσίευσε ένα βίντεο της μοτοσυκλέτας που πετάει σε δράση
Τι γίνεται όταν μια εταιρεία προετοιμασίας αγωνιστικών μοτοσυκλετών, αποφασίζει να ασχοληθεί με ένα "ταπεινό" modern classic;