Ο Keanu Reeves στην πίστα της Βαλένθια

Με τη βοήθεια του πρωταθλητή Nico Terol


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  19.01.2018

Ο ηθοποιός Keanu Reeves οδηγεί μια Vyrus στην πίστα της Βαλένθια κάτω από τις οδηγίες του πρωταθλητή Nico Terol

 

Το πάθος του για τις μοτοσυκλέτες είναι γνωστό πλέον, δείχνοντας πόσο σοβαρά έχει πάρει την επένδυσή του με την εταιρεία Arch motorcycles.


Έτσι, όπως κάθε σωστός λάτρης της μοτοσυκλέτας, θέλησε να δοκιμάσει και τις δυνατότητές του ή να τις βελτιώσει, οδηγώντας στην πίστα.
Όπως αναφέρθηκε στο motor1.com, ο σούπερ σταρ του Hollywood Keanu Reeves οδήγησε στην πίστα της Βαλένθια υπό τις οδηγίες του Nico Terol την περασμένη Δευτέρα. Ο ηθοποιός «έγραψε» μερικούς γύρους κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλητή των 125 του 2011.

 

Reeves Valencia 2


Ο Reeves δεν οδήγησε μία από τις μοτοσυκλέτες του, αλλά τη Vyrus 987 C3 V4, το πιο «δυνατό» μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρείας.
Η Vyrus έχει έδρα στο Coriano της Ιταλίας και είναι μια μικρή εταιρεία που παράγει ιδιαίτερες σχεδιαστικά, μα πολύ γρήγορες συνάμα μοτοσυκλέτες χρησιμοποιώντας κινητήρες της Ducati.

 

Reeves Valencia 1


ΠΗΓΗ: motor1.com

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400