Τα γάντια του Jonathan Rea δημοπρατούνται για καλό σκοπό

Αυτά με τα οποία κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα του


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  09.01.2018

Σε δημοπρασία για την ενίσχυση του ιδρύματος Fondazione Telethon έχουν τεθεί τα γάντια του Jonathan Rea


Στον αγώνα του Magny-Cours στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 ο Rea κατέκτησε την 50η νίκη της καριέρας του στα Superbike και το τρίτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Επίσης με τους 556 συνολικά βαθμούς που έχει συλλέξει, έγινε ο αναβάτης που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους στην ιστορία του WSBK καταφέρνοντας να ξεπεράσει το ρεκόρ του Αμερικάνου Colin Edwards από το 2002.

 

Rea gloves 2

Τα γάντια που φορούσε στον τελευταίο αυτό αγώνα της χρονιάς έκανε δωρεά στο ίδρυμα Fondazione Telethon. Για την ενίσχυση του εν λόγο ιδρύματος τα υπογεγραμμένα από τον Βρετανό γάντια διατίθενται ήδη σε δημοπρασία που θα διαρκέσει μέχρι της 18 Ιανουαρίου. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα ενισχυθεί η προσπάθεια του Telethon στην έρευνα για να βρεθούν θεραπείες για αρκετές σπάνιες γενετικές ασθένειες.

 

Rea gloves 3

Για να λάβετε μέρος στη δημοπρασία δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Charity Stars και να καταθέσετε τη δική σας προσφορά.

Τα περισσότερα από αυτά πολυχρηστικά, θα σας συνοδεύσουν στην καθημερινότητα αλλά και σε μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις
Μια από τις πιο όμορφες enduroβόλτες στην Ελλάδα, με φόντο την πόλη του Ναυπλίου στα πιο όμορφα χωμάτινα μονοπάτια της Αργολίδας διεξάγεται για τρίτη φορά
H κλήρωση έγινε και ο μεγάλος νικητή που θα απολαύσει διανυκτέρευση στο εκπληκτικό Theasis Igloo στα Τζουμέρκα είναι…
Το Qute είναι τετράτροχο αλλά όχι αυτοκίνητο. Συμπαγές, ελαφρύ, τετράπορτο όπως ένα αυτοκίνητο με επαρκή χώρο για τις αποσκευές. Το Qute πληροί τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές EURO 4 ως προς την ποιότητα και την ασφάλεια για την κατηγορία Quadricycle