Δελτία Τύπου

H Vespa ανοίγει την αυλαία της νέας χρονιάς με μία ασυναγώνιστη πρόταση

Ανακαλύψτε τις Vespa Primavera και Sprint με όφελος έως 990 ευρώ!


03.01.2018

Η Vespa, ένα παγκόσμιο και διαχρονικό έμβλημα ιταλικού στυλ, φέρνει στην αστική μετακίνηση τις αξίες της ελεύθερης έκφρασης, της ανεξαρτησίας και του σεβασμού προς το περιβάλλον

 


Αξεπέραστος σχεδιασμός, πάθος και τρόπος ζωής, πάντα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και το χαρακτηριστικό χαλύβδινο σασί που εγγυάται ασύγκριτη σταθερότητα και ευκολία χρήσης.
Τώρα ο ιταλικός μύθος γίνεται πιο προσιτός από ποτέ! Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Vespa Primavera και Vespa Sprint, στις εκδόσεις 50 και 125 κυβικών, με μοναδικά πλεονεκτήματα:


♣ Vespa Vespa Primavera 50, με όφελος 550 €
♣ Vespa Vespa Primavera 50 Touring, με όφελος 500 €
♣ Vespa Primavera 125 ABS, με όφελος 900 €
♣ Vespa Primavera 125 ABS Touring, με όφελος 990 €
♣ Vespa Sprint 50, με όφελος 550 €
♣ Vespa Sprint 50 Sport, με όφελος 500 €
♣ Vespa Sprint 125 ABS, με όφελος 950 €
♣ Vespa Sprint 125 ABS Sport, με όφελος 950 €

 

VESPA SprintS latdx 14253 bianco

Επωφεληθείτε από την προσφορά, που ισχύει έως 31/3/2018, και ανακαλύψτε τον κόσμο της Vespa! Επισκεφτείτε σήμερα τα σημεία πώλησης Vespa, για να δείτε από κοντά τα μοντέλα Vespa και να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας