Δελτία Τύπου

Η Yamaha παρουσιάζει τρία νέα eBikes στις κατηγορίες Mountain, Gravel και Urban

H Yamaha είναι πανέτοιμη για την είσοδό της σε ένα ηλεκτρικό μέλλον


30.09.2022

Μια νέα εποχή για την προσωπική μετακίνηση σε 2 τροχούς, με μηδενική εκπομπή ρύπων

Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της προσωπικής κινητικότητας στη στεριά, το νερό και το χιόνι, η Yamaha έχει αλλάξει για πάντα τον κόσμο των μοτοσυκλετών, των σκούτερ, των σκαφών αναψυχής και των snowmobile, με ορισμένα από τα πιο επαναστατικά, νέα μοντέλα, αλλά και με ιδέες που έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Η Yamaha έχει δεσμευτεί στη δημιουργία πρωτοποριακών νέων προϊόντων που μπορούν να προσφέρουν μια 360 μοιρών, συναρπαστική και εμπνευσμένη εμπειρία ζωής σε χιλιάδες πελάτες από όλο τον κόσμο. Με μια εκπληκτική ιστορία που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 70 χρόνια, το εργοστάσιο έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη για την υψηλή ποιότητα, τις εντυπωσιακές επιδόσεις και την πρωτοποριακή του σχεδίαση. Τώρα, η Yamaha είναι πανέτοιμη για την είσοδό της σε ένα ηλεκτρικό μέλλον, με μοντέλα νέας γενιάς που προσφέρουν σε όλους, ένα ξεχωριστό νέο συναίσθημα ελευθερίας και απόλαυσης.

Yamaha: Πρωτοπόρος στα eBikes από το 1993

Πριν από σχεδόν 30 χρόνια, η Yamaha παρουσίασε το πρώτο της eBike παραγωγής. Αρχικά εστίασε στην αστική μετακίνηση με το Yamaha PAS, το επαναστατικό πρωτότυπο μοντέλο που έχει μείνει στην ιστορία, ως η σπίθα που πυροδότησε ολόκληρο το κίνημα eBike. Ο PA26 άνοιξε τον δρόμο για να γίνει η Yamaha, ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές eBikes για την ιαπωνική αγορά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, καθώς και ένας βασικός κατασκευαστής συστημάτων eBike, τα οποία τροφοδοτούν πολλά από τα eBikes που πωλούνται σήμερα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Καλωσορίζουμε την εποχή των 2-τροχων Ηλεκτρικών Οχημάτων

Η στρατηγική Switch ON της Yamaha, ανακοινώθηκε στις αρχές του 2022 και επιβεβαίωσε την είσοδο του εργοστασίου στον κόσμο της ηλεκτρικής, προσωπικής κινητικότητας, τονίζοντας την φιλοδοξία του, να γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής 2-τροχων Ηλεκτρικών Οχημάτων. Σχεδιασμένη για να εμπνεύσει μια νέα γενιά πελατών που αναζητούν ένα μέσο προσωπικής μετακίνησης που θα καλύπτει τις ανάγκες του για σπορ, αναψυχή και καθημερινή χρήση, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους, η επερχόμενη σειρά eBikes, σκούτερ και μοτοποδηλάτων της Yamaha, προσθέτει μια νέα διάσταση στην προσωπική κινητικότητα.

MORO 07, WABASH RT και CROSSCORE RC: 3 νέα eBikes Yamaha για το 2022

yamaha ebikes 2023 8

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα κεφάλαια στην ιστορία της Yamaha πρόκειται να γραφτεί με την κυκλοφορία τριών πολυαναμενόμενων νέων eBikes το 2022, τα οποία καλύπτουν τις κατηγορίες MTB, gravel και urban.

Η εμπειρία της εταιρείας στην κατασκευή eBikes και ηλεκτροκινητήρων μικρού μεγέθους είναι ασύγκριτη. Η νέα σειρά της Yamaha αναπτύχθηκε ολιστικά και είναι εφοδιασμένη με τον ηλεκτροκινητήρα PW Series που φέρει το δυναμικό DNA της εταιρείας.

Οι μοτοσυκλέτες και τα σκούτερ της Yamaha απευθύνονται σε μια μεγάλη γκάμα πελατών που εκτιμούν τις ισχυρές αξίες της Yamaha, καθώς και σε πελάτες που αναζητούν μια καλή σχέση τιμής/απόδοσης σε συνδυασμό με αξιόπιστη τεχνολογία. Τα Moro 07, Wabash RT και CrossCore RC θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω του δικτύου Επισήμων Συνεργατών της Yamaha.

Yamaha MORO 07: Οδήγηση χωρίς όρια

Το Moro 07 είναι το κορυφαία eMTB της Yamaha. Διαθέτει μοναδικής σχεδίασης Διπλό Πλαίσιο και ηλεκτροκινητήρα PW-X3 υψηλής ροπής, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει, γραμμική και ισχυρή απόδοση στα πλέον απαιτητικά ορεινά μονοπάτια.

yamaha ebikes 2023 12

Άμεση ισχύς

Ο νέας γενιάς PW-X3 είναι ο μικρότερος, ελαφρύτερος και πιο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας της Yamaha. Το βάρος του είναι μόλις 2,75 κιλά και χαρακτηρίζεται από τις εξαιρετικά μικρές διαστάσεις που εξασφαλίζουν στενό συντελεστή Q και επιτρέπουν στον αναβάτη, να οδηγεί με άνεση και αυτοπεποίθηση. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του PW-X3 είναι η τεχνολογία Zero Cadence, η οποία παρέχει ισχύ αμέσως μόλις ασκηθεί πίεση στα πετάλια, ώστε να μπορεί ο αναβάτης, να έχει ένα πραγματικό πλεονέκτημα στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Αποδίδοντας 85Nm ροπής, αυτός ο κορυφαίος ηλεκτροκινητήρας για την κατηγορία του, παρέχει εξαιρετική αναλογία ροπής/βάρους και αποδίδει μεγάλη ισχύ κατά τη γρήγορη οδήγηση σε απότομους λόφους και σε εδάφη με άμμο ή λάσπη.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Moro 07 είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ηλεκτροκινητήρας PW-X3 προσφέρει μια ελαφριά αίσθηση σε ταχύτητες πάνω από 25 χλμ./ώρα. Αυτό έχει επιτευχθεί με την εφαρμογή νέων γραναζιών και δίσκων που μειώνουν τις μηχανικές απώλειες και προσφέρουν μια φυσική, σίγουρη αίσθηση κατά τη χρήση των πεντάλ σε υψηλότερες ταχύτητες.

Μοναδικό Διπλό Πλαίσιο

Αυτό το ποιοτικό eMTB έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό που θα επιτρέπει στον αναβάτη, να απολαμβάνει κάθε νέα πρόκληση στα πιο δύσκολα εδάφη, από τα στενά ορεινά μονοπάτια, μέχρι τις ανοικτές, και τα σκληροτράχηλα περάσματα. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι το αποκλειστικό Διπλό Πλαίσιο που διαθέτει διπλούς σωλήνες πάνω και κάτω, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια τέλεια ρυθμισμένη ισορροπία ακαμψίας, καθώς και εξαιρετικό κράτημα σε συνδυασμό με άμεση πληροφόρηση από το έδαφος και μέγιστη ακρίβεια.

Το Διπλό Πλαίσιο του Moro 07 έχει σχεδιαστεί παράλληλα με τον ηλεκτροκινητήρα PW-X3 και με αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκε ολιστικά το πρώτο premium eMTB. Οι μικρές διαστάσει και το χαμηλό βάρος του ηλεκτροκινητήρα επέτρεψαν στους μηχανικούς της Yamaha, να αυξήσουν την ευελιξία επιτυγχάνοντας ιδανικές διαστάσεις πλαισίου, εξαιρετική απόσταση από το έδαφος και μικρό μεταξόνιο.

Κορυφαίος εξοπλισμός

Το μικρό μέγεθος του PW-X3 επέτρεψε τη σχεδίαση μιας πρωτοποριακής, νέας πίσω ανάρτησης με διαδρομή 150 χιλ., της RockShox Super Deluxe + που έχει τοποθετηθεί μεταξύ των δύο επάνω σωλήνων. Το πιρούνι RockShox LYRIK SELECT Charger έχει διαδρομή 160 χιλ. η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική λειτουργία της ανάρτησης. Επίσης, τα ελαστικά Maxxis 27,5 x 2,6" παρέχουν την πρόσφυση και την ευελιξία που απαιτούνται, για αποτελεσματική οδήγηση και άμεση σύνδεση με το οδόστρωμα. Τα φρένα Magura MT5 προσφέρουν ισχύ και αίσθηση, ενώ τα αποκλειστικά γρανάζια Shimano XT 1 x 12 επιτρέπουν ομαλή αλλαγή ταχυτήτων και αποτελεσματική οδήγηση.

Interface X με συνδεσιμότητα smartphone

Το σύστημα Yamaha Interface X προσαρμόζεται στη βάση του τιμονιού και συνθέτει έναν καθαρό, πίνακα οργάνων. Περιλαμβάνει εργονομικά κουμπιά για τη λειτουργία υποβοήθησης, καθώς και ένδειξη για την ενσωματωμένη μπαταρία 500Wh της Yamaha. Η τεχνολογία Bluetooth® Low Energy επιτρέπει τη συνδεσιμότητα smartphone μέσω συμβατών εφαρμογών, ενώ το interface X είναι συμβατό με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ποδηλάτων πολλών εταιριών.

Χρώματα και μεγέθη

Το Moro 07 διατίθεται σε 3 μεγέθη και σε χρώματα Icon Blue και Raven / Silver.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του MORO 07

Κατασκευάστηκε για να ανταπεξέλθει στα πιο απαιτητικά ορεινά μονοπάτια και σε στενές χωμάτινες διαδρομές

Δυναμικό DNA Yamaha

Ολιστική σχεδίαση ηλεκτροκινητήρα και πλαισίου

Πλαίσιο "Dual Twin" της Yamaha με διπλούς σωλήνες επάνω και κάτω

Ελαφρύς και μικρών διαστάσεων ηλεκτροκινητήρας PW-X3, μόλις 2,75 κιλών

Τεχνολογία Zero Cadence της Yamaha

Υψηλή ισχύς σε γρήγορους ρυθμούς οδήγησης

Τεχνολογία Quad Sensor

Ροπή 85 Nm

Στενός συντελεστής Q

Ενσωματωμένος αισθητήρας ταχύτητας

Λειτουργία Αυτόματης Υποστήριξης

Λειτουργία υποβοήθησης για τη μετακίνηση του ποδηλάτου (Walk Assist)

Άμεση ζεύξη

23,9 κιλά στο μέγεθος M

Ενσωματωμένη μπαταρία Yamaha Yamaha Lithium Ion 500Wh, 36V, 13.4Ah

Το interface X της Yamaha επιτρέπει τη σύνδεση με smartphone

RockShox .LYRIK SELECT RC 160mm stroke 37mm offset

RockShox SUPER DELUXE SELECT+ RT 210X55 DEBONAIR YAMAHA tuning
Magura MT5 with 203mm Storm CL rotors. 4-Piston
Σύστημα μετάδοσης Shimano M8100 XT 1x12

Front: Maxxis Minion DHF New EXO+ /3C MaxxTerra 27.5x2.6, Rear: Maxxis Rekon New EXO+/3C MaxxTerra 27.5x2.6
3 διαθέσιμα μεγέθη

Icon Blue

Raven / Silver

Yamaha Wabash RT: Κομψότητα και ευελιξία

yamaha ebikes 2023 7

Με την κομψή αλλά και λειτουργική σχεδίασή του, το Yamaha Wabash RT είναι ένα κομψό, νέο μοντέλο για εκτός δρόμου χρήση, το οποίο απευθύνεται σε αναβάτες που εκτιμούν τη διασκέδαση, την ελευθερία και τη συντροφικότητα που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της απόλαυσης που προσφέρει η ποδηλασία. Η πραγματική ομορφιά του Wabash RT είναι το ότι προσφέρει στους αναβάτες, την ευκαιρία να αποδράσουν από την πόλη ή τα προάστια και να εξερευνήσουν νέα μέρη απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της διαδρομής. Γιατί ο προορισμός είναι σημαντικός, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η διαδρομή.

Απολαυστική οδήγηση με ελαφρύ χειρισμό

Το Wabash RT επωφελείται από τη δυναμική και κομψή σχεδίαση του πλαισίου, η οποία χαρακτηρίζεται από τη νέας φιλοσοφίας γεωμετρία που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σιγουριά και απόλαυση κατά την οδήγηση, καθώς και ελαφριά αίσθηση στην άσφαλτο και στο χώμα.

Ο PW-ST είναι ο ηλεκτροκινητήρας Yamaha με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Παρέχει μέγιστη υποβοήθηση που φτάνει τα 70Nm και διαθέτει την τεχνολογία Zero Cadence, η οποία μεταφέρει γραμμική ροπή μόλις ανιχνεύσει πίεση στα πετάλια. Οι αναβάτες του Wabash RT θα εκτιμήσουν τη Λειτουργία Αυτόματης Υποστήριξης, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογίες με αισθητήρα Quad και αισθητήρα κλίσης, για ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στις ανηφόρες και κατά την οδήγηση κόντρα στον άνεμο.

Κομψό στυλ

Η εργονομία του πλαισίου είναι σχεδιασμένη για χαλαρή και άνετη οδήγηση, ενώ η ρυθμιζόμενη: ντίζα της σέλας 60 χιλ. (L / M), 40 χιλ. (S) + 40 χιλ., επιτρέπει στον αναβάτη να βρίσκει την πιο κατάλληλη θέση οδήγησης, ανάλογα με τη σωματική διάπλαση και το στυλ του. Οι τροχοί και τα ελαστικά είναι έτοιμα για μετατροπή σε tubeless, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία 500 Wh και ο μικρού μεγέθους ηλεκτροκινητήρας συνδυάζονται τέλεια με το πλαίσιο, προσφέροντας κομψή εμφάνιση σε αυτό το νέο ποδήλατο για εκτός δρόμου χρήση.

yamaha ebikes 2023 5

Ολιστική ανάπτυξη με ελκυστική αναλογία κόστους / απόδοσης

Το πλαίσιο και ο ηλεκτροκινητήρας όλων των μοντέλων eBike της Yamaha, συμπεριλαμβανομένου του Wabash RT, αναπτύχθηκαν παράλληλα προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης και κρατήματος. Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας για την επίτευξη της εξαιρετικά φυσικής, απολαυστικής και ελαφριάς εμπειρίας οδήγησης που μπορεί να προσφέρει το Wabash RT.

Αυτό το νέο ποδήλατο για εκτός δρόμου χρήση προσφέρει ισχυρές συνολικές προδιαγραφές σε προσιτή τιμή. Είναι μια ελκυστική επιλογή για αναβάτες που εκτιμούν την πραγματική αξία των διεθνώς αναγνωρισμένων δυνατοτήτων της Yamaha στη σχεδίαση και την κατασκευή οχημάτων.

Εύχρηστη διασύνδεση

Η οθόνη A της Yamaha έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αναβατών για την οδήγηση στο χώμα. Παρέχει ευανάγνωστες σημαντικές πληροφορίες μέσω μιας εύχρηστης, μεγάλου μεγέθους οθόνης LCD, η οποία περιλαμβάνει ταχύμετρο, ένδειξη μπαταρίας, ρύθμιση της λειτουργίας υποβοήθησης, μετρητή ταξιδιού, χιλιομετρητή και αυτονομία. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, η λειτουργία υποστήριξης μπορεί να αλλάξει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χρώματα και μεγέθη

Το Wabash RT διατίθεται σε 3 μεγέθη και σε χρώμα Blue Steel.

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά Wabash

Όμορφο στυλ και υψηλή λειτουργικότητα

Διασκέδαση στην οδήγηση και ευκολία στη χρήση εντός και εκτός δρόμου

Δυναμική, κομψή και μοντέρνα σχεδίαση πλαισίου

Γεωμετρία πλαισίου νέας σχολής

Ο χαμηλού θορύβου ηλεκτροκινητήρας PW-ST έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις και το βάρος του είναι μόλις 3,4 κιλά

Λειτουργία αυτόματης υποστήριξης

Αισθητήρας κλίσης

Εύχρηστη οθόνη A

Τεχνολογία Zero Cadence της Yamaha

Τεχνολογία Quad Sensor

Μέγιστη ροπή 70Nm

21,4 κιλά στο μέγεθος M

Ενσωματωμένη μπαταρία Yamaha Lithium Ion 500Wh, 36V, 13.4Ah

Οθόνη A

Shimano GRX

Δυναμική, κομψή και μοντέρνα σχεδίαση πλαισίου

Γεωμετρία νέας σχολής με φιλικό προς τον αναβάτη χαρακτήρα

3 διαθέσιμα μεγέθη

Blue Steel

Yamaha CROSSCORE RC: Για κάθε μέρα, για όλους

yamaha ebikes 2023 2

Λειτουργικό, κομψό και με εξαιρετική αξία και ισχυρές επιδόσεις, το CrossCore είναι ένα ευέλικτο πολυχρηστικό ποδήλατο, το οποίο σχεδιάστηκε ως το ιδανικό μέσο για καθημερινή οδήγηση από νεαρούς και μεγαλύτερης ηλικίας ποδηλάτες.

Μια πραγματική εναλλακτική λύση έναντι του αυτοκινήτου

Το CrossCore είναι ένα προσιτό ποδήλατο για όλες τις χρήσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για ένα μεγάλο εύρος πελατών που θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους επιλέγοντας ένα ποδήλατο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, αντί του αυτοκινήτου και των μέσων μαζικής μεταφοράς. Και με μια σειρά διαθέσιμων αξεσουάρ για trekking, το CrossCore RC είναι το ιδανικό ποδήλατο για αποδράσεις στην ύπαιθρο, αλλά και για ταξίδια μεγαλύτερης απόστασης.

Υψηλή τεχνολογία Yamaha

Το CrossCore RC της Yamaha είναι εφοδιασμένο με μεγάλο μέρος από την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν ορισμένα από τα κορυφαία eMTB. Περιλαμβάνονται η τεχνολογία Zero Cadence της Yamaha και η Λειτουργία Αυτόματης Υποστήριξης με Αισθητήρα Κλίσης που προσφέρουν ευκολότερη και πιο απολαυστική οδήγηση στις ανηφόρες αλλά και κόντρα στον άνεμο.

Η ισχύς μεταφέρεται μέσω της ποιοτικής αλυσίδας SL-M2010-9R της Shimano, από τον υψηλών πωλήσεων και χαμηλού θορύβου ηλεκτροκινητήρα PW-ST, ο οποίος παρέχει μέγιστη ροπή 70Nm και τροφοδοτείται από μπαταρία 500 Wh που εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση στο δρόμο και το χώμα.

yamaha ebikes 2023 9

Έξυπνη και εύχρηστη

Η έξυπνη σχεδίασή της, προσφέρει την απλή εμφάνιση και το διακριτικό στυλ που εκτιμούν πολλοί αναβάτες, ενώ η λειτουργικότητα συμπληρώνεται από τη διασύνδεση της οθόνης A της Yamaha, η οποία παρέχει σημαντικές πληροφορίες σε μια μεγάλου μεγέθους οθόνη.

Προσωπική κινητικότητα με μηδενική εκπομπή καυσαερίων

Με τον εύκολο χειρισμό, τη μεγάλη γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ για trekking και καθημερινή μετακίνηση, καθώς και με την εξαιρετική αναλογία τιμής/απόδοσης, το CrossCore RC είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή για όλους όσους αναζητούν, ένα όχημα που συνδυάζει εύκολη καθημερινή οδήγηση με μηδενική εκπομπή καυσαερίων.

Χρώματα και μεγέθη

Το CrossCore RC διατίθεται σε 3 μεγέθη και στα χρώματα Shiver White & Urban Sage.

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό, ευέλικτο και οικονομικό ποδήλατο για όλες τις χρήσεις

Καθημερινή χρήση για όλους τους αναβάτες

Εξαιρετική σχέση κόστους/απόδοσης

Έξυπνη σχεδίαση

Ο ηλεκτροκινητήρας PW-ST έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις και το βάρος του είναι μόλις 3,4 κιλά

Χαμηλά επίπεδα θορύβου

Λειτουργία Αυτόματης Υποστήριξης

Αισθητήρας κλίσης

Τεχνολογία Zero Cadence της Yamaha

Τεχνολογία Quad Sensor

Μέγιστη ροπή 70Nm

23,9 κιλά στο μέγεθος M

Ενσωματωμένη μπαταρία Yamaha Lithium Ion 500Wh, 36V, 13.4Ah

Οθόνη A

Shimano Alivio
2 χρωματικές επιλογές Shiver White & Urban Sage

3 διαθέσιμα μεγέθη

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα νέα μοντέλα Moro 07, Wabash RT και CrossCore RC θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές από τις αρχές του 2023. Η τιμή διαφέρει από χώρα σε χώρα. Επικοινωνήστε με τον εισαγωγέα της Yamaha στη χώρα σας, για περισσότερες πληροφορίες.

Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha

Η Yamaha προσφέρει μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ, η οποία επιτρέπει στον αναβάτη να προσαρμόζει το eBike του ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις προσωπικές του απαιτήσεις. Η σειρά εξελίσσεται συνεχώς και όλες οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο www.yamaha-motor.eu/

Μηδενικές εκπομπές καυσαερίων με ουδετερότητα του άνθρακα

Παράλληλα με την κυκλοφορία μιας πλήρους σειράς δίτροχων EV, από eBikes έως σκούτερ και μοτοποδήλατα, η Yamaha επιταχύνει τις ενέργειές της για να γίνει ένας κατασκευαστής με μηδενική εκπομπή άνθρακα έως το 2035, τονίζοντας ότι είναι έτοιμη και ικανή να ανταποκριθεί πλήρως στην πρόκληση της νέας εποχής Ηλεκτρικών Οχημάτων, τα οποία αλλάζουν την αστική μετακίνηση και όχι μόνο.

Omnichannel: μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες των eBikes της Yamaha

Για να διασφαλιστεί ότι κάθε πελάτης θα βιώνει τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης από την αρχική του έρευνα μέχρι την αγορά και την παραλαβή του νέου του eBike, η Yamaha ανέπτυξε ένα πολυκάναλο σύστημα διανομής, το οποίο παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία αγοράς από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Η καρδιά του συστήματος αποτελείται μέσα από μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα , η οποία λειτουργεί σε συνεργασία με το νέο δίκτυο των eBike Experience Centres που λειτουργούν στο πλαίσιο του υπάρχοντος ευρωπαϊκού δικτύου μοτοσυκλετών της Yamaha. Το βασικό πλεονέκτημα του πολυκάναλου συστήματος διανομής της Yamaha, είναι η δυνατότητα που δίνεται στους πελάτες, να επισκεφτούν ένα Yamaha eBike Experience Centre για να δουν από κοντά το eBike και να αναζητήσουν συμβουλές από το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό, πριν κάνουν την παραγγελία τους με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Αφού επιλέξει το νέο του Yamaha eBike, ο πελάτης μπορεί να επιβεβαιώσει την αγορά του μέσω διαδικτύου και να προγραμματίσει την παραλαβή στο χώρο του ή από έναν Επίσημο Συνεργάτη. Αυτό το νέο, κορυφαίο σύστημα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους πελάτες, τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών στο κατάστημα ή μέσω διαδικτύου. Το Omnichannel εξαλείφει την αβεβαιότητα που σχετίζεται ορισμένες φορές, με μια αμιγώς εικονική εμπειρία πώλησης χωρίς φυσική, ανθρώπινη επικοινωνία.

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


Η Vespa γιορτάζει τα 140 χρονιά της Piaggio με μια από τις πιο αποκλειστικές ειδικές εκδόσεις που κατασκευάστηκαν ποτέ από το πιο αγαπημένο σκούτερ στον κόσμο
H Malossi διαθέτει μια άκρως «επιθετική» και αεροδυναμική γκάμα προστατευτικών ανεμοθωράκων – Fly screens για scooter, οι οποίοι τοποθετούνται με ευκολία και αντικαθιστούν με ακρίβεια τους ΟΕΜ του οχήματός σας
Επιστρέφει το εμβληματικό σύμβολο του πρώτου θριάμβου του Max Biaggi στο Brno, την νίκη που σηματοδότησε την αρχή μιας εκπληκτικής αγωνιστικής ιστορίας, μιας απόλυτης κυριαρχίας που περιλαμβάνει επτά παγκόσμιους τίτλους, 44 νίκες και 102 βάθρα
Η κλειδαριά – πέταλο ασφαλείας 470150HB300 Granit της AΒUS, είναι κατασκευασμένη από ειδικά σκληρυμένο χάλυβα 12 mm παραβολικού σχήματος, διαθέτει διπλή βιδωτή σύνδεση στο σώμα της κλειδαριάς και χάρη στην τεχνολογία Power Cell Technology, προσφέρει την υψηλότερη προστασία από επίθεση με χτύπημα ή τράβηγμα

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.