Δελτία Τύπου

Kymco X-Town 125i CBS Προσιτή πολυτέλεια

H Κymco παρουσιάζει το πλέον πολυτελές Maxi Scooter με κινητήρα 125 κ.εκ.


26.04.2017

Ο στόχος της νέου Χ-Town είναι ξεκάθαρος. Να προσφέρει μοναδική πολυτέλεια και άνεση σε ένα κοινό που αναζητεί την καλύτερη δυνατή επιλογή

Σε ένα κοινό που θέλει να εξασφαλίσει την πολυτέλεια και την άνεση ενός mega scooter GT με τη χρηστικότητα και την ευκολία οδήγησης ενός scooter πόλης.

Νέα γενιά, νέος χαρακτήρας, με τεχνολογία κινητήρα G5 που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και ανάρτηση που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να συνδυάζει κορυφαία άνεση και οδική συμπεριφορά. Η Kymco το χαρακτηρίζει Sport Touring X-Town και η σημασία στη λεπτομέρεια είναι εμφανής, με ποιότητα και συναρμογή υλικών που εκπλήσσει ευχάριστα. Μεγάλη και άνετη σέλα για δύο, χώρος για δύο full face κράνη, φώτα LED μπροστά και πίσω, μοντέρνα σχεδίαση, λεπτομέρειες με επίστρωση χρωμίου, σέλα με διπλές ραφές, εξελιγμένος κινητήρας με βελτιωμένη ψύξη και μετάδοση, αλουμινένιοι τροχοί και φρένα προδιαγραφών μοτοσυκλέτας συνθέτουν ένα μοντέλο που ξεχωρίζει.

KYMCO X TOWN 125i CBS 1

Ο κινητήρας ανήκει στην πλέον σύγχρονη γενιά G5 και είναι υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, με 1ΕΕΚ και ηλεκτρονικό ψεκασμό στην τροφοδοσία. Αποδίδει 12,9 ίππους και 11,3 Νm ροπής, ενώ παράλληλα καλύπτει τις προδιαγραφές Euro-4. Η κατανάλωσή του είναι μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη, ενώ οι επιδόσεις που προσφέρει είναι εξαιρετικές για την κατηγορία. Το πλαίσιο είναι σωληνωτό, τύπου χωροδικτύωμα, σχεδιασμένο για υψηλή στρεπτική αντοχή και μειωμένες ταλαντώσεις, με στόχο τη σταθερότητα και την προβλεψιμότητα αντιδράσεων κάτω από κάθε συνθήκη. Τα φρένα είναι κυματιστά δισκόφρενα διαμέτρου 260mm μπροστά και 240mm πίσω, με δαγκάνες τριών και δύο εμβόλων αντίστοιχα! Διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας (CBS) και η απόδοσή τους είναι κορυφαία. Δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και ένα στιβαρό πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 37mm συγκροτούν μια ανάρτηση ειδικά μελετημένη για την παροχή άνεσης και ασφάλειας σε κάθε οδική και οδηγική συνθήκη.

KYMCO X TOWN 125i CBS 6

Σε κάθε περίπτωση, το νέο X-Town 125i CBS είναι ένα ολοκληρωμένο πολυτελές mega scooter, που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του πλέον απαιτητικού κοινού!

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ X-TOWN
• Kεντρικό & πλαϊνό σταντ
• Σχάρα και χειρολαβές συνεπιβάτη
• Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για 2 κράνη
• Πλήρης ψηφιακός-αναλογικός πίνακας οργάνων με στροφόμετρο
• SMART KEY κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία
• Φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED
• Αλάρμ φλας
• Δισκόφρενα μπροστά και πίσω με σωληνάκια υψηλής πίεσης και συνδυασμένη πέδηση CBS
• Zάντες αλουμινίου
• Ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων
• Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ
• Δύο “ντουλαπάκια” κάτω από το τιμόνι
• Παροχή ρεύματος με θύρα USB
• Ένδειξη service
• Εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων

KYMCO X TOWN 125i CBS 7

Mε τιμή μετρητοίς στα 3.395 €, το X-Town 125i CBS είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος στην κατηγορία και πολύ κοντά στο να γίνει δικό σας. Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.
Το νέο X-TOWN 125 είναι κατάλληλο και για όσους διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης Α1 κατηγορίας
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr

Ένας από τους καλύτερους αναβάτες Extreme Enduro όλων των εποχών θα βρεθεί στην Ελλάδα , ύστερα από πρόσκληση του Enduro Club Θήβας, σε ένα διήμερο γεμάτο ανεπανάληπτες εμπειρίες
  Παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 300 HPE, ο όποιος αποδίδει περισσότερους από 23 ίππους, ο πιο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας στην ιστορία της Vespa
Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»
Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.