Δελτία Τύπου

Το τεχνικό δίκτυο της ΚΤΜ εκπαιδεύεται και στην Αυστρία

Δώδεκα Έλληνες μηχανικοί ταξίδεψαν στα κεντρικά της KTM


05.12.2017

Η KTM δίνει τεράστια σημασία στην ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση του τεχνικού δικτύου της


Μετά το Bronze Level Training που ολοκληρώθηκε το 2016 για το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου των Ελλήνων μηχανικών της εταιρείας, το πρώτο γκρουπ μηχανικών ξεκίνησε το ταξίδι του για το Silver Level Training που έγινε στο εργοστάσιο του Mattighofen στην Αυστρία.

Δώδεκα Έλληνες μηχανικοί ταξίδεψαν στα κεντρικά της KTM και μετά από εξετάσεις κρίθηκαν ικανοί και πιστοποιήθηκαν για το επίπεδο Silver Level Training μετά από εκπαίδευση μιας ολόκληρης εβδομάδας!
Στο διάστημα αυτό οι Έλληνες μηχανικοί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο κεντρικό εργοστάσιο συναρμολόγησης της KTM, όπως επίσης και στο εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων, με τα 19 CNC! Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαν τα πολλαπλά στάδια ποιοτικού ελέγχου που περνούν οι μοτοσυκλέτες πριν φτάσουν στο τμήμα συσκευασίας και διανομής.

1 ktm silver level training 2

Το σημείο που εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους έμπειρους Έλληνες μηχανικούς ήταν το ότι κάθε κινητήρας προχωρά στη γραμμή συναρμολόγησης μόνον αφού δυναμομετρηθεί και βεβαιωθεί ότι αποδίδει σύμφωνα με την απαιτούμενη καμπύλη ισχύος!

Την εκπαίδευση των μηχανικών ανέλαβαν ο Ricardo Osοrio (Εκπαιδευτής ΚΤΜ) και ο Κώστας Καλαντζόπουλος (After Sales Manager της KTM South East Europe).
Ανάμεσα στους μηχανικούς που πιστοποιήθηκαν για το Silver Level ήταν: Αναστάσιος Αθανασόπουλος (Αθήνα, Racing Center 500), Βαγγέλης Αμανατιάδης (Γρεβενά), Ιάκωβος Δαλαμβέλας (Αθήνα, Fanmoto), Γιώργος Καρανικολάου (Ξάνθη), Παντελής Καρίμαλης (Αθήνα), Δημήτρης Κατηγιάννης (Λάρισα), Αριστοτέλης Κουντουργιάννης (Θεσσαλονίκη, Pro Bike), Γιώργος Κουφός (Αθήνα, Racing Center 500), Θωμάς Νταής (Αθήνα), Άγγελος Συμεωνίδης (Καβάλα), Σταύρος Τσολερίδης (Θεσσαλονίκη, Six Days).

Τα πιστοποιητικά παρέδωσαν στους μηχανικούς οι Barbara Kennedy (Διευθύντρια Customer Service του KTM Group) και ο Owen Phillips (Διευθυντής του Τμήματος Εκπαίδευσης του KTM Group).

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για το τελικό στάδιο εκπαίδευσης το Orange Level Training…

1 ktm silver level training 3

Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας
Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019