Δελτία Τύπου

Yamaha YZF-R1M: Αποκτήστε την online

Online εγγραφή πελατών για την YZF-R1M


28.11.2017

Το σύστημα online υποβολής αιτήσεων της Yamaha YZF-R1M είναι πλέον ενεργό!

Το σύστημα online υποβολής αιτήσεων της Yamaha YZF-R1M τέθηκε σε λειτουργία στις 11 π.μ. (CET) την Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 και η Yamaha θα δέχεται πλέον κρατήσεις για την έκδοση 2018 της αποκλειστικής μοτοσυκλέτας για αγώνες και πίστες, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Εμπνευσμένη από την YZR-M1, η οποία έχει κατακτήσει τίτλους στις διοργανώσεις MotoGP και οδηγείται σήμερα από τους Valentino Rossi και Maverick Viñales, η υψηλών προδιαγραφών YZF-R1M προσφέρει σε ιδιώτες και ομάδες που συμμετέχουν σε αγώνες την ευκαιρία να αποκτήσουν την εμπειρία τις πιο πρόσφατης τεχνολογίας εργοστασιακών μοτοσυκλετών.

Για το 2018, η YZF-R1M εξοπλίζεται με το πιο πρόσφατο Smart EC 2 ERS, το οποίο είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα που αναπτύχθηκε ποτέ από την Öhlins για μια μοτοσυκλέτα παραγωγής. Αυτό το νέο σύστημα προσφέρει αυξημένη νοημοσύνη για δυναμική ανάρτηση ακόμα μεγαλύτερης ακρίβειας στην πίστα, ιδιαίτερα με τις νέες λειτουργίες υποστήριξης φρένων, υποστήριξης επιτάχυνσης και υποστήριξης οδήγησης στις στροφές. Η YZF-R1M του 2018 διαθέτει επίσης ακόμα πιο εξελιγμένο σύστημα Quickshifter, που σχεδιάστηκε για αξιόπιστες και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη. Ενώ η 2017 YZF-R1M ήταν ήδη εξοπλισμένη με QSS για ομαλά ανεβάσματα ταχυτήτων με τέρμα το γκάζι, το μοντέλο του 2018 επωφελείται από το βελτιωμένο QSS που πλέον διαθέτει επίσης σύστημα κατεβάσματος ταχυτήτων.

Οι προηγούμενες εκδόσεις της YZF-R1M εξαντλήθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και, για την έκδοση του 2018, συμβουλεύουμε όλους τους αναβάτες και τις ομάδες που ενδιαφέρονται να κάνουν την κράτησή τους στη διεύθυνση: https://r1m.yamaha-motor.eu/


Η εμπειρία συμμετοχής στην εκδήλωση Yamaha Racing Experience (YRE) 2018 για τους κατόχους της YZF-R1M

Όλοι οι πελάτες που θα αγοράσουν την YZF-R1M του 2018 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παραστούν στην αποκλειστική εκδήλωση Yamaha Racing Experience που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018. Η μοναδική αυτή εμπειρία θα καλύψει όλες τις σημαντικές πλευρές της προετοιμασίας και των ρυθμίσεων μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας και θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από σημερινούς και παλαιότερους αστέρες των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://yre.yamaha-motor.eu

Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019
Με περισσότερες ημερομηνίες στην πίστα των Σερρών, νέες ασκήσεις και όπως πάντα την Καλύτερη εκπαιδευτική Ομάδα στο κόσμο!
Με τον καιρό σταδιακά να βελτιώνεται και την άνοιξη να μας “κλείνει” το μάτι, “φορτώνουμε” και δίνουμε ραντεβού μαζί σας από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου
Πάρτε μέρος στην μεγάλη κλήρωση που διοργανώνει η "Κ. Χαμπής Α.Ε.", επίσημος διανομέας της Motul στην Ελλάδα!