Δελτία Τύπου

Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από την ΚΤΜ SEE Europe

η KTM South East Europe προσφέρει δύο κύκλους δωρεάν μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης


14.11.2017
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η εκπαίδευση των αναβατών μοτοσυκλετών μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες εμπλοκής τους σε κάποιο ατύχημα. Με αυτό το σκεπτικό η KTM SEE AE, σε συνεργασία με τον νεοσύστατο φορέα Δικύκλου του ΣΕΑΑ, προσφέρει δωρεάν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε κατόχους μοτοσυκλετών ΚΤΜ!
 
Θέλοντας οι πελάτες της να βιώσουν την εμπειρία των “Ready To Race” μοτοσυκλετών της με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, η KTM South East Europe προσφέρει δύο κύκλους δωρεάν μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης στους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών ΚΤΜ.
 
Σε συνεργασία με το Riding School του Θανάση Χούντρα, την παλαιότερη εν ενεργεία σχολή ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, δίνεται η δυνατότητα σε πενήντα κάτοχους μοτοσυκλετών street ΚΤΜ να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα δύο επιπέδων.
 
KTM Riding School 3
 
Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Καπανδρίτι Αττικής και περιλαμβάνει το επίπεδο ‘Riding A’. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ με βάση την ώρα του μαθήματος (πρωινό γκρουπ: 08:00 - 12:00 / μεσημεριανό γκρουπ: 13.00 - 17:00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 
KTM Riding School 2
 
Διατηρώντας τον αφιλοκερδή σκοπό της συγκεκριμένης παροχής και θέλοντας να διασφαλίσει πως κανένα ‘θρανίο’ δε θα μείνει κενό από βιαστικές συμμετοχές χωρίς ανταπόκριση, η ΚΤΜ SEE Α.Ε. θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα μαθήματα την κατάθεση του συμβολικού ποσού των €10,- στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό “To Χαμόγελο του Παιδιού” με αιτιολογία KTM Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης. Κάθε αίτηση για να γίνει δεκτή θα πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδειξη κατάθεσης.
 
Για τη συμμετοχή στα μαθήματα ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσέλθει με τη δική του μοτοσυκλέτα και να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης της αντίστοιχης κατηγορίας. Απαραίτητος επίσης είναι ο πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (κράνος, μπουφάν, γάντια, παντελόνι, μπότες/μποτάκια κλπ). 
 
Για να στείλετε την αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα που διοργανώνει η ΚΤΜ South East Europe Α.Ε. πιέστε εδώ.
 
KTM Riding School 4
 
Η ΚΤΜ S.E.E. εμπιστεύεται τo Riding School, τη μοναδική ολοκληρωμένη σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα για κάθε οδηγό, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ηλικίας, φύλου και κατηγορίας. Με συνεχή λειτουργία και εμπειρία δύο δεκαετιών το Riding School διοργανώνει εξειδικευμένες ημερίδες ώστε να καλύπτει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην γνώση της χρήσης μοτοσυκλέτας και την οδήγησής της. Περισσότερες πληροφορίες για το Riding School μπορείτε να βρείτε εδώ
 
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ‘To Χαμόγελο του Παιδιού’ δε χρειάζεται συστάσεις. Λειτουργεί ήδη 22 χρόνια πανελλαδικώς με δράσεις πρόληψης και θεραπείας για το χαμόγελο κάθε παιδιού. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του οργανισμού καθώς και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του οργανισμού στους οποίους θα πρέπει να γίνει η κατάθεση των 10€ μπορείτε να βρείτε εδώ.
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας
Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket