Δελτία Τύπου

Bajaj Test Days: Οδηγήστε τα στη Θεσσαλονική

Αξιόλογες μοτοσυκλέτες σε εξαιρετικές τιμές


13.11.2017

Η KTM South East Europe Α.Ε. σε συνεργασία με την Delta Motorcycles διοργανώνει για εσάς Bajaj test days στην Θεσσαλονική!

Για τέσσερεις μέρες, από την Τετάρτη 15 μέχρι και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου σας προσκαλούμε να απολαύσετε μια μοναδική οδηγική εμπειρία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με τα κορυφαία μοντέλα της BAJAJ, DOMINAR 400, PULSAR NS 200 και PULSAR RS 200!!!

Είναι όμορφο να έχεις οπαδούς σε όλη την χώρα που ζητούν να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες σου και οι άνθρωποι της KTM SOUTH EAST EUROPE που το γνωρίζει καλά διοργανώνει τον πρώτο κύκλο οργανωμένων Test Rides ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη!!!

BAJAJ TEST RIDE 2

Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της BAJAJ DOMINAR 400, διαθέτει πολυπρόσωπο χαρακτήρα, με άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 400cc που αποδίδει 35 hp !!! Διαθέτει digital πίνακα οργάνων, φώτα τεχνολογίας LED παντού, σωστά μελετημένες αναρτήσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Bajaj Pulsar NS200

Μαζί με την DOMINAR 400 θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε την μικρότερη της κατηγορίας naked PULSAR NS 200 αλλά και την street PULSAR RS 200. Τα μοντέλα PULSAR NS 200 & RS 200 αποτελούν μια αξιόλογη πρόταση όχι μόνο γιατί είναι εξοπλισμένα με έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο, SOCH 4βάλβιδο κινητήρα με 3 μπουζί με 200cc και απόδοση 24hp, αλλά και διότι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις, τόσο σε καθημερινή αστική χρήση όσο και εκτός πόλης.

BAJAJ TEST RIDE 3

Ελάτε σήμερα στο κατάστημα της DELTA MOTORCYCLES, Κ. Καραμανλή 27 ή καλέστε στο 2311 824700, δηλώστε συμμετοχή και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας στα BAJAJ TEST DAYS της Θεσσαλονίκης.

Και μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τον μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό σας - κράνος, μπότες ή μποτάκια, γάντια κλπ. - δίπλωμα οδήγησης και καλή διάθεση.

BAJAJ AUTO

Η Bajaj είναι ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς κολοσσούς στον κόσμο με δραστηριότητες που εκτός των δίκυκλων περιλαμβάνουν οικιακές συσκευές, συστήματα φωτισμού, βιομηχανίες σιδήρου και χάλυβα, εταιρίες χρηματοδότησης, ασφαλιστικές εταιρίες κλπ. Με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, η Bajaj Auto είναι σήμερα η 3η σε μέγεθος εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών στον κόσμο και διάσημη στην Λατινική Αμερική, στην Αφρική, την Μέση Ανατολή και στην Νοτιοανατολική Ασία, αγορές ιδιαίτερα απαιτητικές. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1926 από τον Jamnalal Bajaj ο οποίος μάλιστα ήταν ένας από τους έμπιστους ανθρώπους του Mahatma Gandhi! Δεμένη με την μεγάλη ιστορία της Ινδίας, η εταιρία Bajaj παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη με μια σειρά αξιόλογων, εκσυγχρονισμένων μοντέλων που καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro4, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνουν πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019
Με περισσότερες ημερομηνίες στην πίστα των Σερρών, νέες ασκήσεις και όπως πάντα την Καλύτερη εκπαιδευτική Ομάδα στο κόσμο!