Δελτία Τύπου

H Motul στην EICMA 2017

Πάθος, καινοτομία και μηχανοκίνητος αθλητισμός!


06.11.2017

Πάθος, καινοτομία και μηχανοκίνητος αθλητισμός. Η Motul έχειισχυροποιήσει την παρουσία στην EICMA 2017 παρουσιάζοντας το όραμά της σε ένα ολοκαίνουργιο περίπτερο, πάνω από 200 τ.μ.

Η γαλλική εταιρεία θα ‘εκθέσει’ το ήθος της, ως ειδικός στα λιπαντικά υψηλής απόδοσης, από την ίδρυσή της το 1853. Η παρουσία της θα εστιαστεί στα προϊόντα, στο lifestyle και στο …Dakar!

Οι αριθμοί: 1.143 εκθέτες από 41 χώρες και πάνω από 600.000 επισκέπτες το 2016. Οι αριθμοί αυτοί περιγράφουν τον λόγο που η Motul επέλεξε την EICMA για να παρουσιάσει τα προϊόντα της, που αφορούν στις μοτοσυκλέτες και να εκπροσωπήσει τις αξίες και τις δραστηριότητες του ομίλου σε διεθνές επίπεδο.

Ως εκ τούτου, η φετινή παρουσία θα είναι ξεχωριστή και δεν πρέπει να την χάσετε! Η Motul θα φέρει στην EICMA το πάθος και τους δεσμούς της με τον αγωνιστικό κόσμο, αναδημιουργώντας το εντυπωσιακό και εθιστικό περιβάλλον του πιο συναρπαστικού ράλλυ του κόσμου, του Rally Dakar. Η παρουσία μας θα χαρακτηρίζεται από την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, που θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στην ατμόσφαιρα και τα τοπία αυτού του εντυπωσιακού αγωνίσματος με άμμο, σκηνές και campsites.

Στο ένα μέρος του περιπτέρου οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν το lifestyle της Motul, η οποία θα παρουσιάσει την νέα σειρά προϊόντων merchandising, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για του φίλους της. Η παράδοση, που έρχεται από το παρελθόν και συνδέεται με το μέλλον,θα εκτεθεί σε ένα πραγματικό "Motul Garage" και θα παρουσιαστεί στην πρεμιέρα της έκθεσης. Μια ολοκληρωμένη σειράmerchandising με ρούχα και άλλα αντικείμενα θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις αυτών που μοιράζονται το πάθος για τις μοτοσυκλέτες, την τεχνολογία και την παράδοση.

Στο "Motul Garage" θα παρουσιαστεί επίσης μια νέα συναρπαστική μοτοσυκλέτα απότον Luca Pozzato της Officine GP Design, τον ίδιο καλλιτέχνη, που κατασκεύασε την υπέροχη Motul Onirika 2853 το 2016.


Τέλος, η Motul θα είναι επίσης παρούσα στον υπαίθριο χώρο MotoLive της έκθεσης, με εκπληκτικές παραστάσεις από τους Ρώσους stuntmen τηςLegend Stunt Team, οι οποίοι θα ενθουσιάσουν το κοινό με επιδείξεις που αγνοούν την βαρύτατα.


Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλετών EICMA 2017, θα ανοίξει τις πύλες της στις 9 Νοεμβρίου και ο εκθεσιακός χώρος Motul θα βρίσκεται στην Αίθουσα 22 – Stand S36.

Ένας από τους καλύτερους αναβάτες Extreme Enduro όλων των εποχών θα βρεθεί στην Ελλάδα , ύστερα από πρόσκληση του Enduro Club Θήβας, σε ένα διήμερο γεμάτο ανεπανάληπτες εμπειρίες
  Παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 300 HPE, ο όποιος αποδίδει περισσότερους από 23 ίππους, ο πιο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας στην ιστορία της Vespa
Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»
Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.