Δελτία Τύπου

H Motul στην EICMA 2017

Πάθος, καινοτομία και μηχανοκίνητος αθλητισμός!


06.11.2017

Πάθος, καινοτομία και μηχανοκίνητος αθλητισμός. Η Motul έχειισχυροποιήσει την παρουσία στην EICMA 2017 παρουσιάζοντας το όραμά της σε ένα ολοκαίνουργιο περίπτερο, πάνω από 200 τ.μ.

Η γαλλική εταιρεία θα ‘εκθέσει’ το ήθος της, ως ειδικός στα λιπαντικά υψηλής απόδοσης, από την ίδρυσή της το 1853. Η παρουσία της θα εστιαστεί στα προϊόντα, στο lifestyle και στο …Dakar!

Οι αριθμοί: 1.143 εκθέτες από 41 χώρες και πάνω από 600.000 επισκέπτες το 2016. Οι αριθμοί αυτοί περιγράφουν τον λόγο που η Motul επέλεξε την EICMA για να παρουσιάσει τα προϊόντα της, που αφορούν στις μοτοσυκλέτες και να εκπροσωπήσει τις αξίες και τις δραστηριότητες του ομίλου σε διεθνές επίπεδο.

Ως εκ τούτου, η φετινή παρουσία θα είναι ξεχωριστή και δεν πρέπει να την χάσετε! Η Motul θα φέρει στην EICMA το πάθος και τους δεσμούς της με τον αγωνιστικό κόσμο, αναδημιουργώντας το εντυπωσιακό και εθιστικό περιβάλλον του πιο συναρπαστικού ράλλυ του κόσμου, του Rally Dakar. Η παρουσία μας θα χαρακτηρίζεται από την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, που θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στην ατμόσφαιρα και τα τοπία αυτού του εντυπωσιακού αγωνίσματος με άμμο, σκηνές και campsites.

Στο ένα μέρος του περιπτέρου οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν το lifestyle της Motul, η οποία θα παρουσιάσει την νέα σειρά προϊόντων merchandising, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για του φίλους της. Η παράδοση, που έρχεται από το παρελθόν και συνδέεται με το μέλλον,θα εκτεθεί σε ένα πραγματικό "Motul Garage" και θα παρουσιαστεί στην πρεμιέρα της έκθεσης. Μια ολοκληρωμένη σειράmerchandising με ρούχα και άλλα αντικείμενα θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις αυτών που μοιράζονται το πάθος για τις μοτοσυκλέτες, την τεχνολογία και την παράδοση.

Στο "Motul Garage" θα παρουσιαστεί επίσης μια νέα συναρπαστική μοτοσυκλέτα απότον Luca Pozzato της Officine GP Design, τον ίδιο καλλιτέχνη, που κατασκεύασε την υπέροχη Motul Onirika 2853 το 2016.


Τέλος, η Motul θα είναι επίσης παρούσα στον υπαίθριο χώρο MotoLive της έκθεσης, με εκπληκτικές παραστάσεις από τους Ρώσους stuntmen τηςLegend Stunt Team, οι οποίοι θα ενθουσιάσουν το κοινό με επιδείξεις που αγνοούν την βαρύτατα.


Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλετών EICMA 2017, θα ανοίξει τις πύλες της στις 9 Νοεμβρίου και ο εκθεσιακός χώρος Motul θα βρίσκεται στην Αίθουσα 22 – Stand S36.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας