Δελτία Τύπου

Ημέρες Μοτοσυκλέτας: Μουσική και 2 τροχοί πάνε μαζί!

Μαγικές μουσικές στιγμές στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας


29.09.2017

Μπάντες και καλλιτέχνες με δυνατό βιογραφικό και ακόμα πιο δυνατό μέλλον. Αρτίστες που μαγεύουν επί σκηνής. Δύο γκρουπ και ένα τρίο που θα πρωταγωνιστήσουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και που θα συζητηθούν πολύ, ειδικά από όσους δεν τους γνωρίζουν


Ο Γιώργος Ψυχογιός αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση συνθέτη, πιανίστα, ακκορντεονίστα και αυτοσχεδιαστή. Δηλώνει κλασικός πιανίστας με χόμπι την τζαζ. Ιδιαίτερη είναι η σχέση του με τις μπετοβενικές σονάτες (ερμηνεία, εμβάθυνση, διασκευή, αποδόμηση, επανανακάλυψη) και την πολύτροπη ιδιοφυΐα του Keith Jarrett. Η μέχρι τώρα εξέλιξη και δισκογραφία του παραπέμπουν σε μουσικό άνευ παρωπίδων, που έχει εξοικείωση με ολόκληρο το φάσμα, από τα πλέον τονικά έως τα ατονικά ιδιώματα. Μεγάλο πάθος του η κινηματογραφική μουσική, στην οποία έχει εξειδικευτεί τόσο αυτοσχεδιαστικά, όσο και με δικές του συνθέσεις (Σάββατο 20.30).

Psihogios


Οι Daddy's Work Blues Band είναι μια μπάντα από τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας που παίζει ηλεκτρικό Blues και το όνομά τους το πήραν από ένα τραγούδι του Ηλία Ζάικου, που περιλαμβάνεται στο δεύτερο LP των Blues Wire (Blues Gang - On a second thought – 1985). Παρόλο που το είδος έχει σαφή ταυτότητα για τους περισσότερους ακροατές, η εκφορά της μπάντας πατάει στα διαχρονικά ακούσματα των μελών της, που ποικίλουν και την οδηγούν μερικές φορές ή σχεδόν πάντα πέρα από την κεντρική λεωφόρο των Blues, ακολουθώντας συγγενικές διαδρομές… άγνωστο για το που θα την οδηγήσουν (Σάββατο 22.00).

daddy work
Οι 30milliAmpere είναι από την Αθήνα και το όνομά τους συμβολίζει την οριακή τιμή της έντασης του ρεύματος που αν διατρέξει το σώμα η ανθρώπινη ύπαρξη παύει να υπάρχει! Ο στίχος τους είναι αγγλικός, ενώ το μουσικό τους ύφος έχει επιρροές από αγαπημένα τους μουσικά είδη: τη hard rock, τις ιδέες του Jack White, τη stoner, το άγριο funk των Funkadelic, το blues-rock του Gary Clark Jr και άλλες πολλές. Πάνω απ’ όλα όμως, με τα τραγούδια τους εκφράζουν αυτά που κουβαλάνε μέσα τους, με ειλικρίνεια, χωρίς να παριστάνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι (Κυριακή 19.30).

30milliAmpere


Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα το Σάββατο 30/9 (11.00 - 23.00) και την Κυριακή 1/10 (11.00 – 21.00), στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, ακριβώς απέναντι από την Τεχνόπολη Αθηνών και με είσοδο από τον πεζόδρομο της Ερμού. Τιμή εισιτηρίου για κάθε μέρα στα τρία ευρώ, με δωρεάν είσοδο σε παιδιά και γυναίκες με δίπλωμα μοτοσυκλέτας.

Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019
Με περισσότερες ημερομηνίες στην πίστα των Σερρών, νέες ασκήσεις και όπως πάντα την Καλύτερη εκπαιδευτική Ομάδα στο κόσμο!